Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Ασκες

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η Sportday, σύμφωνα με τις οποίες, πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Άσκες βρίσκεται ο Παναιτωλικός,

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός από το Περού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη ...
Λατινική Αμερική στη θέση που αγωνίζεται και αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζεται στην Μπενφίκα. Ο Ασκες βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο και δεν αποκλείεται η απόκτηση του από τον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού, στο πλαίσιο και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Παναιτωλικός με τον μεγάλο Πορτογαλικό σύλλογο.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ