Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Με ποιους θα συμμαχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Είναι το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την Κουμουνδούρου που γνωρίζει ότι θα υπάρξουν σοβαρές εσωκομματικές αντιπαραθέσεις γύρω από αυτό το ζήτημα και για το λόγο αυτό μεταθέτει τη συζήτηση για μετά τη ΔΕΘ αλλά πάντως όχι αργότερα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται προετοιμασία για την πρώτη του κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως...... κόμμα εξουσίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα είναι ότι το η ισχυρή μειοψηφία του «Αριστερού Ρεύματος» προκρίνει συνεργασία με το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που θα εμφανιστούν. Αντίθετα, η ηγεσία ενδιαφέρεται για την επιλογή των υποψηφιοτήτων εκείνων που μπορούν να συσπειρώσουν ψηφοφόρους του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, με το σκεπτικό ότι δεν είναι η αυτοδιοίκηση το κατάλληλο πεδίο για να δοθούν εξετάσεις ιδεολογικής καθαρότητας και ριζοσπαστικοποίησης. 
Στο Αγρίνιο, στην Αιτωλ/νία και στη περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε ακόμα αν και ακούγονται κάποια ονόματα. Δεν είναι απίθανο να δούμε και εκπλήξεις ειδικά στο Αγρίνιο τον μεγαλύτερο Δήμο του νομού.
Σε κάθε περίπτωση για τους μεγάλους Δήμους και περιφέρειες θα επιλεγούν ως υποψήφιοι κορυφαία πολιτικά στελέχη προκειμένου να αναδειχθεί το υψηλό ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για την επικράτηση.

1 σχόλιο :

  1. ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ...ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ..ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ...ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ....
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ