Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζουν οι καθηγητές με νέα 48ωρη Απεργία

«Συνεχίζουν την κλιμάκωση του αγώνα διαρκείας οι καθηγητές με νέα 48ωρη απεργία Δευτέρα -Τρίτη, νέες Συνελεύσεις την Τρίτη των τοπικών ΕΛΜΕ και Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ την Τετάρτη για τη συνέχεια του αγώνα τους.»
Αυτή είναι η τελική απόφαση της Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της ....
χώρας, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε μια ολόκληρη ημέρα.

Αν και η απόφαση των περισσότερων ΕΛΜΕ ήταν να προχωρήσει ο κλάδος σε νέα πενθήμερη, για να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση θα έπρεπε να συγκεντρώσει τα 2/3 των ψήφων και υπολείπονταν κατά 4 ψήφους αριθμός που αναλογεί στους αντιπροσώπους που εκπροσωπήθηακαν οι ΕΛΜΕ στο πρόσφατο συνέδριο ανάλογα με τη δύναμή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ΕΛΜΕ είχε ψηφίσει 5νθήμερη απεργία ωστόσο αυτή δεν πέρασε οριακά στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ καθώς είχε την πλειοψηφία των ΕΛΜΕ (56 στις 85, δηλαδή 65,9%) αλλά όχι τα 2/3 των ψήφων που απαιτούνται. 
Σήμερα οι κρίσιμες αποφάσεις δασκάλων και ΑΔΕΔΥ, για συμπόρευση και κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ