Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

η επανάσταση του Ευαγγελίου, του Παπα Ηλία

Είναι ολοφάνερο ότι η πατρίδα μας διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο. Και είναι άμεση ανάγκη αντίδρασης και αντίστασης στην πλημμυρίδα και χιονοστιβάδα των μέτρων προδοσίας και καταστροφής της Ελλάδας και εξανδραποδισμού του λαού μας.
Πρώτη, που θα έπρεπε να υψώσει το λάβαρο της αντίστασης, είναι η Εκκλησία.
 Όταν το 1987 η πολιτεία (ΠΑΣΟΚ) απείλησε να πάρει τη, λεγόμενη, εκκλησιαστική περιουσία, έγινε χαλασμός. Αρχιερείς, πλήθη ιερέων και χιλιάδες λαού ξεσηκώθηκαν και συγκεντρώθηκαν.......στην Αθήνα. Όπου διαδήλωσαν και φώναξαν και χτύπησαν πένθιμα τις καμπάνες, προκειμένου να πετύχουν τη ματαίωση της κρατικής απειλής.
Και τώρα, που ολάκερη η πατρίδα κινδυνεύει, τηρούν «σιγή ιχθύος». Γεγονός, που, σε τελική ανάλυση, μπορεί να σημαίνει συναίνεση και συνενοχή.
Κάποιες μεμονωμένες φωνές διώκονται και φιμώνονται. Πράγμα, που συνέβη στην περίπτωσή μου.
Μιλούσα στους ναούς του Αγρινίου και των περιχώρων. Και ο λαός ήταν κυριολεκτικά ενθουσιασμένος. Κι αυτό, μέχρις ότου συμπτυχθούν τα πολιτικά Σόδομα και Γόμορρα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Οπότε και άρχισε ο διωγμός. Με προφανή σκοπό να με αποκλείσουν απ’ τις ενορίες του Αγρινίου, απ’ όπου προέρχεται και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων τους.
Γεγονός, που μας ανάγκασε, μια παρέα φίλων, να οργανώσουμε δημόσιες ομιλίες κοινωνικού και θρησκευτικού περιεχομένου, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, έστω και με ελάχιστους ακροατές, προκειμένου να σπάσουμε το φράγμα του φόβου.
Οι ομιλίες αυτές, παρά την προχειρότητα των τεχνικών μέσων, που είχαμε στη διάθεσή μας, βιντεοσκοπήθηκαν και προωθήθηκαν στο διαδίκτυο. Όπου και βρήκαν απρόσμενη απήχηση. Τις ξαναπροωθώ, πιστεύοντας πώς οι ακροατές τους θα αποζημιωθούν για τον κόπο και το χρόνο, που θα διαθέσουν για να τις ακούσουν.
Χρειάζεται συνεργασία, προκειμένου να τονώσουμε το ηθικό του λαού μας. Δίνοντάς του να καταλάβει ότι το Ευαγγέλιο βρίσκεται κοντά του. Και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί δεκανίκι της μνημονιακής λστοσυμμορίας και των κομματόσκυλων του οποιουδήποτε απατεώνα και μασκαρά, που είναι στην υπηρεσία του σιωνισμού και του ναζισμού.
Για λογαριασμό των οποίων και δικό τους, πολεμούν με λύσσα και το λαό και το Ευαγγέλιο. Κι από το άλλο μέρος μπαίνουν μπροστά μπροστά στις εκκλησιές για να «το παίζουν» και…ευσεβείς οι αντίχριστοι και μισέλληνες!!!

 ( Πατροκοσμάς) 

 ( Πρόδρομος)


 Σας ευχαριστώ για όλη τη μέχρι τώρα και την περαιτέρω συνεισφορά σας στην προσπάθειά μας αυτή.
Ο καθένας για όλους και όλοι για τον καθένα μας. Να πολεμήσουμε το βούρκο, που μας δηλητηριάζει και μας πνίγει.


παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ