Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Χρ. Ζώης: «Η Νέα Μέρα θέλει να αφυπνίσει τον λαό»

Νέο κύκλο περιοδειών ξεκίνησε η «Νέα Μέρα» και ο πρόεδρος του κόμματος κ. Χρήστος Ζώης ο οποίος μαζί με τους Δημήτρη Σταμάτη και Θύμιο Δρόσο, δύο εκ των ιδρυτικών στελεχών του κόμματος βρέθηκαν χθες στο Αγρίνιο και τη Ναύπακτο.
Ο κ. Ζωής συναντήθηκε το πρωί με τον Δήμαρχο Αγρινίου Π. Μοσχολιό συζητώντας για τα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα το Δήμο, ενώ στη..... συνέχεια επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας όπου, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, διαπίστωσε πως «απλοί άνθρωποι, αν έχουν άποψη και όραμα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα».
Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου ο κ. Ζώης εξ αρχής κατήγγειλε τον «αποκλεισμό» του κόμματος από τα μεγάλα κανάλια και δήλωσε πως το κόμμα έχει ήδη κάνει προσφυγή στο ΕΣΡ. «Παρόλα αυτά η Νέα Μέρα δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται», τόνισε ο ίδιος.
«Η προσπάθεια της Νέας Μέρας δεν είναι προσπάθεια με ένα μόνο σημείο αναφοράς. Είναι προσπάθεια αφύπνισης του Ελληνισμού και όλων εκείνων που απογοητεύτηκαν από τα κόμματα που κυβερνούν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζώης.
Ο ίδιος έκανε εκτενή αναφορά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να τα καταφέρει το κόμμα, ενώ τόνισε πως για τη χώρα χρειάζεται σχέδιο και ασφαλής προοπτική. Τόνισε πως η λογική των μνημονίων ήταν καταδικασμένη πριν καν εφαρμοστεί. Είπε μάλιστα πως, μεγάλη ευθύνη φέρει για την κατάσταση ο Γ. Παπανδρέου αλλά ακόμη μεγαλύτερη ο Αντώνης Σαμαράς «γιατί γνώριζε πως αυτά τα προγράμματα δεν βγάζουν πουθενά και προσυπέγραψε το λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ