Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΕΛ: Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για το δημοσίευμα της Die Zeit

Την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προκειμένου να διερευνήσει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit που «φέρει τον κ. Βενιζέλο να ζητά αλλοίωση στοιχείων», όπως υποστηρίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα «για την πρακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη τού κ. Σαμαρά να........
καταφεύγει, για μία ακόμα φορά, στην προσφιλή, όπως φαίνεται, για το ΠΑΣΟΚ μέθοδο της αλλοίωσης των στοιχείων», όπως υποστηρίζουν.
«Μετά τα πλαστά στοιχεία, με τα οποία οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια, τώρα καταφεύγουν στην ίδια μέθοδο για να καλύψουν τα ελλείμματα, να εμφανίσουν το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα και να παρουσιάσουν τη μνημονιακή κυβέρνηση ως επιτυχημένη», καταλήγει η ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε με δήλωσή του «απολύτως ανακριβές» το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στη συνάντηση που είχε τον περασμένο Αύγουστο με το στέλεχος της ΕΚΤ Γιεργκ ‘Ασμουσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ