Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση των Εκπαιδευτικών αλλά και των Συνδικάτων και Φορέων που συμπαρίστανται στους καθηγητές και που από κοινού οργανώνουν το τελευταίο διάστημα τις δράσεις τους, πραγματοποιήθηκε.....
πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
Στην πλατεία Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση και πορεία από την Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, το Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου Θέρμου, δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, που ξεπερνούσε τα 1.000 άτομα σύμφωνα με εκτιμήσεις και της Αστυνομίας. 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομιλιτές της συγκεντρώσεις έκαναν αναφορές στη δολοφονία του 34χρονου, μουσικού στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, καταδικάστηκε το αιματηρό περιστατικό και έγινα ανοιχτά λόγος για «δολοφόνους της Χρυσής Αυγής», «μαντρόσκυλα του συστήματος» και «μπράβους» που μόνο σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν των αγωνιζόμενο πολίτη. 
Απόψε το βράδυ στις 7μμ θα γίνει αντιφασιστική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία Αγρινίου για αυτή τη στυγερή δολοφονία του άτυχου Π. Φύσσα από μέλος της Χ.Α. στο Κερατσίνι του Πειραιά, όπως ομολόγησε κατά την σύλληψή του ο ίδιος στην Αστυνομία (εδώ).
Η "απόπειρα" συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο συντριβάνι πρέπει κάποτε να προβληματίσει την ηγεσία του κόμματος αυτού. Η γραμμή του κομματικού ΠΑΜΕ είναι έξω και πέρα από τη θέληση της κοινωνίας. Πότε τελικά θα καταλάβουν ότι αυτός ο απομονωτισμός από την κοινωνία, ιδιαίτερα σήμερα, που βογκάει από τα μνημόνια της κατοχικής συγκυβέρνησης, δεν τους οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην συρρίκνωση και την διάσπαση του κινήματος.  Φίλοι του ΠΑΜΕ χρειάζεται αλλαγή πλεύσης, χρειάζεται παλλαϊκός απελευθερωτικός αγώνας με όλη την κοινωνία μαζί! Αυτή είναι η δικιά μας αίσθηση τουλάχιστον. 
Αυτή μοναξιά και η αδιαφορία για το τι συμβαίνει στην κοινωνία και το πολιτικό γίγνεσθαι βάζει σε σοβαρό προβληματισμό ακόμα και μέλη του ΚΚΕ, όπως μας έλεγαν στη πλατεία μετά τη μεγάλη συγκέντρωση της εκπαίδευσης και των φορέων.
Παράλληλα φανερή ήταν η απουσία του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου από την απεργιακή συγκέντρωση, με ανοιχτά τα μαγαζιά ακόμα και στην ώρα της πορείας, μπορούμε να πούμε ότι δημιούργησε πολλά ερωτηματικά ενώ η χθεσινή του ανακοίνωση σχετικά με τα σχόλια των ηλεκτρονικών Μέσων δεν δίδει ξεκάθαρη απάντηση, μάλλον περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Εκτίμησή μας είναι ότι στο Σύλλογο αυτόν σύντομα θα έχουμε εσωτερικές εξελίξεις...
Δημοτική αρχή και παρατάξεις του Δ.Σ. έλαμψαν δια της απουσίας τους! 
Με πληροφορίες από  το http://zeidoron.blogspot.gr/2013/09/video_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ