Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



09:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη,  με συνοδεία σαλπιγκτή όπου θα παραστεί άγημα τη Πολεμικής Αεροπορίας.  


11:45
Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του ενδόξου Ήρωα Νικολάου Παναγιώτου από  μαθητές των 2ου και 6ου Γυμνασίων.

11:55
Πέρας προσέλευσης επισήμων και σχολείων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη.

12:00
Επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων από: φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, μαθητές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τη Σχολή  Αδελφών Νοσοκόμων, κλπ.

-    Θα παιανίζει  η Δημοτική Φιλαρμονική.



ΔΕΥΤΕΡΑ  28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013


09:15
 Έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη, όπου θα παραστεί άγημα της  Πολεμικής Αεροπορίας και η Δημοτική Φιλαρμονική.

09:45
Πέρας προσέλευσης αντιπροσωπειών των μαθητών στη Μητρόπολη.

09:55
Πέρας προσέλευσης επισήμων στη Μητρόπολη.

10:00
Τέλεση επίσημης Δοξολογίας και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Κοντοπάνο Γεώργιο, Διευθυντή  του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου.

10:30
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία    Μαρίας Δημάδη.

11:00
Παρέλαση Δημοτικής Φιλαρμονικής, Αναπήρων, Αντιστασιακών Οργανώσεων,   μαθητριών Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, 1ου Συστήματος Προσκόπων, μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης,  Εθελοντριών Νοσοκόμων Ερυθρού Σταυρού, διμοιρίας αεροπορικού αποσπάσματος Αγρινίου.
           
           Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Παπαστράτου, Πλατείας Δημοκρατίας, πεζοδρόμου Χαρ.Τρικούπη και πέρας στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μακρή.
                     
12:00
Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει εθιμοτυπική προσφορά καφέ στο Δημαρχείο (πρώην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου, 2ος όροφος).

18:00
Υποστολή της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη, όπου θα παραστεί άγημα της  Πολεμικής Αεροπορίας και η Δημοτική Φιλαρμονική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ