Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Αριστείδη Παρθένη (Έναντι «Ελβετικού») Αγρίνιο 29/10/13
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 727242
Προς
Τα Μέσα Ενημέρωσης του νομού
και τους τοπικούς δημοσιογράφους
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στις 6:30 το απόγευμα η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αιτ/νίας σας καλεί σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγρινίου (Χαρ. Τρικούπη αρ 10 στο Αγρίνιο), με θέμα:


«Η Τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου από το 2009 μέχρι σήμερα»

Η πρόσκληση εκτός από τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους της περιοχής απευθύνεται και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αγρινίου με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση τους πάνω στο θέμα, αφού την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου σημαντικές αυξήσεις στην τιμή του νερού (22ο και 23ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, Έγκριση της αριθμ. 55/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. περί διόρθωσης απόφασης τιμολογιακής πολιτικής έτους 2013 και  Έγκριση της αριθμ. 66/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. περί τιμολογιακής πολιτικής έτους 2014 αντίστοιχα).
Στην Συνέντευξη καλούνται επίσης και οι εκπρόσωποι όλων των φορέων και των συλλογικοτήτων της περιοχής.


Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ