Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

Πριν 10 μέρες περίπου ήρθε το email του Δήμου, διανθισμένο με μεγαλοπρεπείς φωτογραφίες και τα σχετικά. Δείτε το να μην νομίζετε ότι αερολογώ.
Το έργο «Αποχέτευση Αγγελοκάστρου» επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ο οποίος ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΑ και τον ανάδοχο εργολάβο του έργου για την πορεία εξέλιξης των εργασιών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 5.922.450,00 euro. Από το πρόγραμμα..... ΕΠΠΕΡΑΑ χρηματοδοτείται με το ποσό 4.650.000,00 euro και από πόρους της ΔΕΥΑΑ, ο ΦΠΑ και το ποσότων 202.950,00 euro ενώ το συμφωνητικό που υπογράφτηκε με τον ανάδοχο μετά την έκπτωση είναι 3.116.458,06 euro.
Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα κατασκευαστούν αγωγοί συνολικού μήκους 19.135,00 μέτρων και τρία αντλιοστάσια με τα οποία θα παροχετεύονται τα λύματα στην μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού.
Ο κ. Μοσχολιός μετά την επίσκεψη και την ενημέρωση που είχε δήλωσε τα εξής: «Επισκεφθήκαμε σήμερα το έργο «Αποχέτευση Αγγελοκάστρου» και είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την πορεία εξέλιξης των εργασιών. Όπως με ενημέρωσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΑ αλλά και ο ανάδοχος εργολάβος, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί αρκετούς μήνες πριν τη συμβατική υποχρέωση και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με άλλη υπηρεσία.

Επιτέλους, ανέκραξα. Γίνεται επιτέλους έργο μετά από χρόνια στο Αγγελόκαστρο. Θα κατέβω Σαββατοκύριακο χωριό, για να γευτώ από κοντά το κοσμοϊστορικό το γεγονός. Μ’ είχε στοιχειώσει αυτό το έργο, και ασχολήθηκα πολλές φορές μέσα από τούτο το χώρο, για το έργο αυτό.
Αφού διήνυσα όλο το σκεπασμένο ρέμα στο κέντρο του χωριού, που σύμφωνα με τις μελέτες σ’ αυτό θα μπούνε οι δύο κεντρικοί αγωγοί λυμάτων, που θα έχουνε κατάληξη το βιολογικό καθαρισμό, άρχισαν και με ζώνανε τα φίδια.
-Που είναι ρε παιδιά τα μηχανήματα, που είναι τα εργοτάξια που μου έστειλε φωτογραφίες ο Δήμος; Το έργο «Αποχέτευση Αγγελοκάστρου» έλεγε τα είδα με τα μάτια μου.
-Α! πάει αυτός. Το έχασε απ’ τη φτώχια στην Αθήνα.
-Τι λέτε ρε παιδιά. Δεν επισκέφθηκε ο Δήμαρχος το έργο «Αποχέτευση Αγγελοκάστρου». Αφού τον είδα σε φωτογραφία με τα μάτια μου.
-Φύγε από δω ρε μη μας δουλεύεις, με τα email σου και τα παραμύθια σου. Βλέπεις εσύ κανένα έργο εδώ; Είδες καμία τσάπα πουθενά να σκάβει; Εδώ μέρα και νύκτα επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή».
-Συγνώμη ρε παιδιά, αλήθεια λέω δεν σας δουλεύω.
Βγάλε συμπέρασμα εσύ τώρα Πατριώτη, το ποιός δουλεύει ποιόν σ΄ αυτό το τόπο.
Μπούτιβας Κώστας - Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ