Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Επίσκεψη Μ.Τριανταφύλλου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-29266
Φαξ: 2631029266

20/11/2013
Δελτίο τύπου
Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου μετά τα δημοσιεύματα, που ήρθαν στο φως από καταγγελίες Ιατρών και του Συλλόγου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, σχετικά με μετακινήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προς το Νοσοκομείο Αγρινίου.
Η κ.Τριανταφύλλου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με  εργαζόμενους, ιατρούς και μέλη του ΔΣ των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ξεκάθαρα τόνισαν την προσπάθεια.......
απαξίωσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με τις μετακινήσεις  αναγκαίου, για τη στοιχειώδη λειτουργία του,  προσωπικού προς το Νοσοκομείο Αγρινίου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η μείωση, με πρόσχημα την κρίση,   του προϋπολογισμού των Νοσοκομείων, το πάγωμα προσλήψεων σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις και συνταξιοδοτήσεις προσωπικού έρχεται να διαλύσει οποιαδήποτε μορφή Δημόσιας Υγείας προς όφελος της ελεύθερης Αγοράς.
Συγκεκριμένα είπε, για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, πως πρέπει  να εξεταστούν με πολύ προσοχή οι καταγγελίες των εργαζομένων και πως θα πρέπει αρχικά η 6η ΥΠΕ να αποσαφηνίσει αν έχει εγκρίνει ή όχι τις συγκεκριμένες μετακινήσεις. Ωστόσο με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να ενσκήψουμε στην ανάγκη στελέχωσης του ήδη υποστελεχωμένου Νοσοκομείου Μεσολογγίου, αφού αυτό εξυπηρετεί μια εξαιρετικά μεγάλη γεωγραφική περιοχή. Η ύπαρξη του σώζει κυριολεκτικά ζωές. 
Το νοσοκομείο Μεσολογγίου, στηριζόμενο κυρίως στους εργαζόμενους του, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες της περιοχής.
Κρίνεται επομένως απαραίτητος ο αγώνας για την υπεράσπιση της λειτουργίας του κόντρα στα μνημονιακά μέτρα και στους εμπνευστές τους που καταστρέφουν τη δημόσια υγεία.
Το γραφείο τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ