Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας

Eλεύθερη & αυτόνομη κατάδυση
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας διοργανώνει παρουσίαση για την ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση, στα πλαίσια της προετοιμασίας εκπαιδευτικών τμημάτων για την προσεχή περίοδο.
Η παρουσίαση θα γίνει από επαγγελματίες εκπαιδευτές με την προβολή video και την επίδειξη εξοπλισμού, ώστε να αποκτήσει το κοινό μία πρώτη επαφή με τα εντυπωσιακά αυτά αθλήματα.
Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς θεωρούμε σημαντικό να βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα σε μία δύσκολη στιγμή.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2013 στις 12.00 μμ, στην αίθουσα Δημαρχείου Βόνιτσας, Παραλία Βόνιτσας. 
Εισηγητές: 
Βασίλης Σκορδαλής, Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης
Μιχάλης Τσιμπίδης, Εκπαιδευτής Ελεύθερης Κατάδυσης
*Η ενημέρωση Α' βοηθειών θα γίνει από κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (ιατρούς). 

Σας περιμένουμε, 

Με τιμή,

Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ