Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αποδοκίμασαν στο Γοργοπόταμο εκπροσώπους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ - Τσίπρας: Να ανατινάξουμε τις γέφυρες της εξάρτησης - Δείτε ΦΩΤΟ

Με συνθήματα κατά του μνημονίου και των κυβερνητικών επιλογών από ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και με συνθήματα κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και κατά στελεχών της ΔΗΜΑΡ από ομάδα οπαδών των ΑΝΕΛ, συνοδεύτηκε ο εορτασμός για τα 71 χρόνια της ανατίναξης της γέφυρας στο Γοργοπόταμο, το πρωί της Κυριακής.
Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες και τη συνεχή βροχόπτωση οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από άλλα σημεία της χώρας έδωσαν και φέτος το παρών.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς ήταν παρόντες στη εκδήλωση όπως επίσης παρόντες ήταν βουλευτές όλων των κομμάτων και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και αντιστασιακών οργανώσεων.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «ιστορικό χρέος» και ως «παλλαϊκό αίτημα που πρέπει να δικαιωθεί» επαναφέροντας στο προσκήνιο τόσο τις πολεμικές επανορθώσεις όσο και το κατοχικό δάνειο
Στο διαχρονικό μήνυμα της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σαν ...... αποτέλεσμα μιας ενωτικής προσπάθειας.
«Γεφύρωσε τις διαχωριστικές γραμμές, τις αντιθέσεις, τα πάθη και τους φανατισμούς. Αποτελεί δίδαγμα για τις νεότερες γενιές και ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε με ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία» είπε ο κ. Σταϊκούρας στο χαιρετισμό του. «Έχουμε χρέος» υπογράμμισε «να αποδειχθούμε αντάξιοι του μηνύματος του Γοργοποτάμου» ενώ χαρακτήρισε την ανατίναξη της γέφυρας και την εθνική αντίσταση ως «παρακαταθήκη και βαριά κληρονομιά που οφείλουμε» όπως είπε « να την αξιοποιήσουμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε».
Ολόκληρο το φωτο ρεπορτάζ απο τον Γοργοπόταμο - πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ