Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Kάλπες αύριο για “τομεάρχες” στη ΝΟΔΕ-ΝΔ

Συνεχίζονται αύριο Κυριακή 24 Νοεµβρίου οι εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία. Τα μέλη του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στο Μεσολόγγι, στην κάλπη που θα στηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο από της 10:00 έως τις 19:00.
Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο έγινε η εκλογή των προέδρων των επτά δημοτικών οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του Νομού και των αιρετών µελών τους ( ΔΗΜ.Τ.Ε.), μια διαδικασία που....... στιγματίστηκε από τις αντιπαραθέσεις και την εικόνα παραπολιτικής που χαρακτήρισε τις διαδικασίες στο Μεσολόγγι. Την Κυριακή 1η Δεκεµβρίου στο Μεσολόγγι θα γίνει η εκλογή του προέδρου της Νομαρχιακής .

Αύριο λοιπόν τα μέλη θα επιλέξουν τους υπευθύνους των θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ. Υποψήφιοι είναι γνωστά άτομα καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες. Κάποια εξ αυτών είναι οι Νικήτας Μάζης (Αγροτικού), Αθανασίου Ιωάννης (Δικαιοσύνης), Πασιόπουλος Κων/νος, Ευάγγελος Κουφός (Εμπόρων), Μουντζούρη Πολυξένη (Κοινωνικής Πολιτικής), Κολοσιώνης Κώστας, Σταθόπουλος Λάμπρος (Μισθωτών), Παππάς Σωτήρης (Οικονομίας), Τσάμης Δημήτριος (Παιδείας), Νικολοπούλου Μαρία (Πολιτισμού), Παντελής Παπαθανάσης (Υγείας), Ψυλλιάς Παναγιώτης, Ζαντές Παναγιώτης (Υποδομών & Δικτύων).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ