Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα μπροστά στη νέα "καρμανιόλα" του Νοσοκομείο Αγρινίου! (φωτο-video)

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα τις 13:00 στην εθνική οδό, στο ύψος της διασταύρωσης του νέου νοσοκομείου του Αγρινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λεωφορείο του ΚΤΕΛ με επιβάτες και με κατεύθυνση την Πάτρα, έχει.......
συγκρουστεί με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου, περίπου 75 ετών έχει τραυματιστεί θανάσιμα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο ακόμη άτομα που έχουν τραυματιστεί. Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα και χειρουργείται. Ελαφρύτερα είναι ο δεύτερος συνεπιβάτης.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άτυχος άνδρας ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ από τον παράδρομο του νοσοκομείου προς την κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο λεωφορείο για αδιευκρίνιστους λόγους.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και video από το http://www.agriniopress.gr/

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτά τα έργα έφτιαξαν και αυτές οι συνέπειές τους. Και ακόμα είμαστε στην αρχή!  Αλήθεια το έργο αυτό το παρέλαβε αρμόδιος κρατικός υπάλληλος μηχανικός-συγκοινωνιολόγος κ.λ.π......;
- Αν δεν υπογειοποιηθεί η κεντρική αρτηρία θα έχουμε νέα ατυχήματα κύριοι "ανεύθυνο-υπεύθυνοι!" 

1 σχόλιο :

  1. Απο όσες πόλεις και αν πέρασα αυτή την προχειρότητα τούτου του κόμβου και των παραδρομών, με τα τσιμεντένια στηθαία δεν την ξαναείδα.
    Κατά αρχήν δεν υπάρχει χώρος για κανένα ελιγμό αποφυγής κάποιας ενδεχόμενης σύγκρουσης από κάποιον που είναι άσχετος με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (τήρηση αποστάσεων χιλιόμετρα σε κατοικημενη περιοχή κ.λ.π.)
    Ο δε κόμβος πάνω σε στροφή με το λαβύρινθο που τον έχουν κατασκευάσει είναι καρμανιόλα το χειμώνα με την ολισθηρότητα το καλοκαίρι που δεν θα διακρίνονται τα φανάρια από τον ήλιο.
    Ούτε μια υπόγεια διάβαση πεζών δεν φιλοτιμηθηκαν να κάνουν ή εναέρια με ξύλο γέφυρα.
    Ας ελπίζουμε να μην διπλώσει καμιά νταλίκα γιατί αν διπλώσει κλαφτα Χαράλαμπε πως να την αποφυγης? πηδώντας τα στηθαία τι είσαι ο σούπερμαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ