Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Για τη δράση του Σωματείου Οικοδόμων Αιτωλ/νίας

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
----------------
Η Διοίκηση του Σωματείου σε συνεδρίασή της που έγινε την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2013 ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α., αφού έκανε εκτίμηση για τις κινητοποιήσεις και τη δράση του σωματείου το προηγούμενο διάστημα, με βάση τις εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών  αλλά και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, εκτίμησε ότι η κατάσταση στον κλάδο των κατασκευών  όλο και χειροτερεύει:
 
ü   Η μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας στην περιοχή  όλο και μεγαλώνει.
ü Οι εξαγγελίες για πλήρη επανέναρξη της Ιόνιας οδού καθυστερούν.
ü   Η απλήρωτη εργασία όλο και μεγαλώνει.
ü   Η δουλειά με μεροκάματα  πείνας ( 20€ - 35€) ήλιο με ήλιο   γίνεται καθεστώς.
ü  Τα χαράτσια, οι διακοπές ρεύματος-νερού, οι απειλές για πλειστηριασμούς είναι στην ημερήσια διάταξη.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αφεθεί χωρίς την παρέμβασή μας.
Γι’ αυτό το λόγο  καλούμε όλους τους συναδέλφους στη Γ.Σ. στις 14 Γενάρη 2014 και ώρα 6,30  στο Ε.Κ.Α.
Επίσης αποφάσισε παράσταση διαμαρτυρίας  την Πέμπτη  19 Δεκέμβρη 2013 και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ.  και καλεί όλους  τους άνεργους  και τις οικογένειές τους  να πάρουν μέρος για να διεκδικήσουμε- απαιτήσουμε έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών μπροστά στις γιορτές.
Να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους
Αυτή την πολιτική της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης  μόνο η δράση της εργατικής τάξης και των  συμμάχων της μπορεί να την ανατρέψει.
Για να ανοίξει ο δρόμος  να αξιοποιηθεί ο πλούτος  που παράγουμε  για τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ