Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ε.Κ.Α.: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
Αγρίνιο 23/1/2014
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Το Ε.Κ.Α. εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράστασή του  στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών του νομού μας αλλά και όλης της χώρας.
Ο αγώνα σας είναι κοινός με τον αγώνα της εργατικής τάξης και των υπολοίπων φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Έχει  σα στόχο την...
αντιλαϊκή  ταξική πολιτική της συγκυβέρνησης (Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ) και την αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε. Η κοινή επίθεση  (συγκυβέρνησης, μονοπωλίων, Ε.Ε.) γίνεται όλο και πιο ανελέητη με αποτέλεσμα η ζωή των μικρομεσαίων αγροτών να γίνεται κόλαση. Στόχος τους είναι το ξεκλήρισμά  σας και να περάσει η παραγωγή στα χέρια των μεγαλοαγροτών   ενώ η κτηνοτροφία  οδεύει στον αφανισμό  εντείνοντας τη διατροφική εξάρτηση  του λαού μας.
Η αιτία που γεννά τα προβλήματα είναι κοινή  για εργάτες – μικροαγρότες – μικροΕΒΕ και νεολαία, είναι το σάπιο καπιταλιστικό τους σύστημα , επομένως  και οι αγώνες  μας πρέπει να έχουν σα στόχο το δυνάμωμα  της λαϊκής συμμαχίας σε κάθε κλάδο , σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε χώρο κατοικίας.
Με συνθήματα  « όλοι για έναν και ένας για όλους», πρέπει να πορευτούμε από κοινού για να τους αντιμετωπίσουμε και όχι μόνο.
Μπορούμε , με τη συμμαχία μας και τον αγώνα μας, να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση συγκυβέρνησης , Ε.Ε., μεγάλου κεφαλαίου  αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση , να τους ανατρέψουμε  διεκδικώντας  να πάρουμε εμείς την εξουσία  και να οργανώσουμε την οικονομία με στόχο την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων .   

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ