Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της ανάπλασης του Πάρκου στο ΣτΕ

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης των 23 πολιτών κατά της ανάπλασης του Δημοτικού Παπαστράτειου Πάρκου, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr.
Η ημερομηνία της εκδίκασης μετά την αναβολή δεν είναι ακόμη γνωστή. Η αναβολή δόθηκε προκειμένου να αξιολογήσει το δικαστήριο έγγραφο που εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 2013, παραμονές της εκδίκασης από την ΕΥΠΕ του ΥΠΕΚΑ, το οποίο αναφέρει ότι το έργο δεν χρήζει μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Το έγγραφο αυτό προσέβαλαν οι...προσφεύγοντες με νέα αίτηση ακύρωσης η οποία κατατέθηκε στο ΣτΕ στις 20 Ιανουαρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ