Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με ισχυρότερα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιορίζοντας κατά τόπους την ορατότητα.

Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 10 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Άνεμοι στα πελάγη
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι θυελλώδεις.
Αττική
Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μετά το μεσημέρι και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης με περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι.
ΠΗΓΗ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ