Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ελάχιστα καταστήματα άνοιξαν στο Αγρίνιο

Στις 7 Κυριακές του έτους για τις οποίες προβλέπεται, σύμφωνα με τον νέο νόμο, τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά, συμπεριλαμβάνονταν και η σημερινή. Μοναδική άλλωστε Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων.
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα ανοιχτά καταστήματα σε συνδυασμό με τις δελεαστικές τιμές λόγω των εκπτώσεων φαίνεται να προσέλκυσαν κόσμο, δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο και στο Αγρίνιο, όπου λιγότερα από 10 καταστήματα άνοιξαν ενώ και αυτά έκλεισαν νωρίτερα απ' ότι προέβλεπε το ωράριο για σήμερα. (Τα εμπορικά επρόκειτο να μείνουν ανοιχτά από τις 11:00 π.μ μέχρι τις 6μ.μ και τα σούπερ μάρκετ μέχρι τις 8:00μ.μ σύμφωνα με το ωράριο που ανακοινώθηκε).
Στα καταστήματα αυτά ανήκαν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα εκείνα που αποτελούν υποκαταστήματα αλυσίδων. Ανοιχτά ωστόσο παρέμειναν τα σούπερ μάρκετ που ανήκουν σε μεγάλες αλυσίδες, ενώ υπήρξε και περίπτωση τοπικής αλυσίδας που σήμερα παρέμεινε ανοιχτή.
Ο τζίρος "τζίφος"!
Με πληροφορίες απο το http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ