Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ευρώπη των λαών ή Ευρώπη των Γερμανών;

Από τότε που έπαψαν να υπάρχουν φωτισμένες ηγεσίες στην Ευρώπη, βεληνεκούς Μιτεράν, Βίλυ Μπράντ, Κραξι, Α.Παπανδρέου, Ζισκάρ Ντ Εστέν και γιατί όχι Κ. Καραμανλή, το όραμα για μια Ευρώπη των Λαών έγινε Ευρώπη των Γερμανών, ιδιαίτερα μετά την επανένωση της Γερμανίας.
Το Σχέδιο ήταν απλό και τα μέσα δεδομένα, αφού υπήρχε το κατάλληλο Πολιτικό Ανθρώπινο Δυναμικό και ειδικά στη χώρα μας. Η Ζήμενς ήταν η θρυαλλίδα. Ετσι λοιπόν, αφού οι πρόθυμες Ηγεσίες εκτελούσαν τις κάθε ''λογής ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες", ξήλωσαν σιγά σιγά και.....μάλλον συνειδητά ότι κράτησε τη χώρα μας όρθια τα τελευταία 150 χρόνια. Την αποαγροτοποίησαν με το σύστημα των επιδοτήσεων, την εκρίζωση ελιών, αμπελιών, κατάργηση καπνού, εσπεριδοειδών, ζαχαρότευτλων κλπ κλπ, μοιραία αυτό οδήγησε και στην ελαχιστοποίηση της κτηνοτροφίας.
Συνέχισαν το έργο τους, μέσα από τις διασπάσεις πολιτικών φορέων και την ίδρυση άλλων, στην απαξίωση της Πολιτικής, στην απαξίωση του Δημόσιου Τομέα στην Απαξίωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος στην απαξίωση καθετί εθνικού παραγωγικού φορέα σ΄αυτή τη χώρα. 
Όλα αυτά μας οδήγησαν εδώ και το κακό συνεχίζεται, με τον εκφασισμό της κοινωνίας μας - δεύτερο κόμμα η ΧΑ ποιος να το πίστευε άλλοτε, αν το έλεγες θα σε θεωρούσαν γραφικό. Και ποιος ωφελήθηκε από όλα αυτά; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 
Και συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα πολιτικούς χρεωκοπημένους στη συνείδηση του λαού που συμμετείχαν στην καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας, μέσα από διάφορες κινήσεις να θέλουν να επιστρέψουν στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή, μέσω φορέα που ουσιαστικά τον διέλυσαν, τον απαξίωσαν τον ισοπέδωσαν νοθεύοντας την ιδεολογική του ταυτότητα προς χάριν δήθεν της εθνικής ενότητας και τη μη οικονομική κατάρευση της χώρας. 
Ξαφνικά ανακάλυψαν μετά από τόσες δεκαετίες τη "μυστική συνταγή" που ωφελεί το Λαό ή τους ίδιους και τα αξιώματα τους; Στόχος της ήταν η Διάλυση της Δημοκρατικής Παράταξης, της μεσαίας τάξης, της επιστροφής στη δεκαετία του 60 ...
Για αυτό λοιπόν η Ευρώπη επιβάλλεται να ξεκινήσει από την αρχή με τις αρχές και αξίες που ισότιμα πρέπει να διέπουν όλα τα κράτη, υπέρ της κοινωνίας και όχι των Πολυεθνικών διότι η Σημερινή Ευρώπη με την Γερμανία την ανάλγητη πολιτική που εφαρμόζει στους εταίρους της, οδηγεί σε πολιτικές ακρότητες. Προσωπικά θα είμαι αντίθετος σε κάθε τι που αλλοιώνει Ιδεολογικές Αρχές και Αξίες, που για μένα ήταν και είναι στάση Ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ