Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την σύλληψη στις 8/1/2014 στα Προπύλαια και την παραπομπή σε δίκη του συναδέλφου εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε «απαγορευμένη διαδήλωση». 
Καταγγέλλουμε επίσης την βάναυση επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ στις 11/1/2014 στα διόδια Πυργετού οι συνάδελφοί μας που.......συμμετείχαν στη διαμαρτυρία για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις. Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών και χτύπησε αλύπητα τους διαδηλωτές τραυματίζοντας τον συνάδελφο Γρηγόρη Καλομοίρη μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και πρώην πρόεδρο της ΟΛΜΕ.

Τέλος καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο, ενέργειες της αστυνομίας, που μάλιστα έχουν γίνει κατ’ εξακολούθηση, όπως αυτή που αστυνομικοί του τμήματος Βόνιτσας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Γυμνάσιο Βόνιτσας και ζήτησαν να μάθουν πόσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία κατά της διαθεσιμότητας στις 11/1/2014 στη Λάρισα.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πάνω στον πανικό τους από την αυξανόμενη λαϊκή αντίδραση καταπατούν στοιχειώδη πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων, επιστρατεύοντας αστυνομικές μεθόδους που θυμίζουν κάποιες άλλες εποχές. 

Τους ζητάμε να σταματήσουν τώρα. Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και της κοινωνίας δεν περνάει πια.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ