Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για το ΛΟΥΚΕΤΟ στον ΕΟΠΥΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13 – ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. 26410 22 325  FAX : 26410 46 515
  Αγρίνιο 15 /2/2014
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ακλουθώντας πιστά τις εντολές της τρόικας, της ευρωπαϊκής ένωσης και των μονοπωλίων βάζει λουκέτο από την Δευτέρα 17/2/14 στον ΕΟΠΠΥ, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς τις περιοχής.
Με πρόσχημα στο να πιαστεί ο στόχος των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων στο δημόσιο τομέα προχωράει στο κλείσιμο του ΕΟΠΠΥ και.....
ειδικότερα στο Αγρίνιο πετιούνται στο δρόμο 34 γιατροί, 15 διοικητικοί και 35 υγειονομική υπάλληλοι.
Η κυβέρνηση Σαμαρά για μια ακόμα φορά έδειξε το ανάλγητο αντιλαϊκό της πρόσωπο προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα στο χώρο της υγείας, κλείνοντας τον ΕΟΠΠΥ άλλες μονάδες υγείας και νοσοκομεία, συρρικνώνοντας τα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει την πολιτική αυτή της κυβέρνηση και την καλεί να αποσύρει άμεσα την απόφαση αυτή.
Καλούμε ακόμα τους εργαζομένους της περιοχής και ιδιαίτερα στον χώρο της υγείας να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα και ενωμένα-αγωνιστικά, ταξικά να οργανώσουμε την πάλη μας και να διεκδικήσουμε  πλήρη και δημόσια παροχή υγείας σε όλα τα επίπεδα, την κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας.
Να αυξηθούν τα κονδύλια για την υγεία σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.  Απαιτούμε τη συνέχιση της λειτουργίας του ΕΟΠΠΥ και όλων των μονάδων υγείας με πλήρη επάνδρωση σε επιστημονικό προσωπικό και εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση,  σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Η παροχή φροντίδας υγείας δεν είναι εμπόρευμα είναι κοινωνική ανάγκη και υποχρέωση της πολιτείας να την παρέχει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Κ.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ