Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου Παναγιώτη Κατσούλη στις κατηγορίες περί παραποίησης πρακτικών.

«Το χειρότερο στην πολιτική είναι να γλύφεις εκεί που έφτυνες και να φτύνεις εκεί που γλύφεις γιατί τότε είσαι χαμαιλέοντας!
Ο κ. Μουρκούσης επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αναφέρει πολύ χειρότερες εκφράσεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον των κ.κ. Σαλμά και Καραγκούνη, με.....
πλέον χαρακτηριστική την φράση του ότι αποτελούν τους «νεκροθάφτες» του Μεσολογγίου. 
Ουδείς άλλος δημοτικός σύμβουλος, από οποιαδήποτε παράταξη, έχει κάνει αντίστοιχες δηλώσεις με αυτές του κ. Μουρκούση. φυσικά τώρα, ενόψει εκλογών και κατάθεσης συνδυασμού από τη μεριά του, έχει ανάγκη τους «νεκροθάφτες» του Μεσολογγίου, τώρα, εκεί που σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο έβριζε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν προλαβαίνει να παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις της και να φωτογραφίζεται με τους «νεκροθάφτες», τώρα ανακάλυψε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε στα επεισόδια, τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, στην εκδήλωση του κ. Σαλμά και ότι υπήρξε παραποίηση.
Το ψήφισμα ήταν γραπτό και είχε δοθεί εκ των προτέρων από τον Πρόεδρο και τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων. Άρα όλοι, και ο κ. Μουρκούσης, ήξεραν τι ψήφιζαν. Άλλωστε, επαναλαμβάνω, ότι οι φράσεις που χρησιμοποιεί το ψήφισμα είναι... light μπροστά στα όσα έχει πει για τους κ.κ. Σαλμά και Καραγκούνη και για τη Νέα Δημοκρατία  ο κ. Μουρκούσης  μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης τώρα ανακάλυψε ότι δεν ευθύνεται η κυβέρνηση και οι βουλευτές, σε ότι συνέβη για το ΤΕΙ, αλλά ευθύνομαι εγώ. Και η ερώτηση είναι απλή: Στις επανειλημμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του ΤΕΙ κατέθεσε ο κ. Μουρκούσης κάποια άλλη πρόταση που δεν την ξέρουμε; Πρότεινε κάποια άλλη στρατηγική που δεν την γνωρίζουμε; Φυσικά και δεν πρότεινε καμία, όπως ουδεμία άλλη πρόταση έχει καταθέσει για όλα τα σημαντικά θέματα του δήμου.

Η κωλοτούμπα έχει και τα όριά της και σε κάθε περίπτωση εκείνος που κάνει τις κωλοτούμπες και γλύφει εκεί που έφτυνε, κινδυνεύει να θαφτεί μαζί με τους «νεκροθάφτες». Τέλος τον προκαλώ να θέσει το θέμα αυτό εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία όλων των παρατάξεων και συνδυασμών και φυσικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ