Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

B΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΙΑΛΕΤΗ  7 – 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ   ΤΗΛ: 26410 24175   E-MAIL: belmeait@gmail.com   ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: belmeait.blogspot.com                                                                             
ΑΓΡΙΝΙΟ 26-2-2014 - ΑΡ. ΠΡΩΤ: 19  
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2/2014 στο «Παπαστράτειο» 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου αποφάσισε τα εξής:

  1. Υπερψήφισε κατά πλειοψηφία την εισήγηση και το πρόγραμμα δράσης που προτείνει η ΟΛΜΕ. Προτείνει επίσης να γίνει νέα ΓΣ μετά την 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ (13-14 Μάρτη) δηλαδή την Παρασκευή 14 Μαρτίου.
  2. Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 28/2/2014 (8.00 π.μ. - 11.00 π.μ. του πρωινού ωραρίου και 5 μ.μ. – 8.00 μ.μ. του απογευματινού) συμπληρωματική της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Αθήνα την Παρασκευή 28/2/14 στη 1.00 μ.μ.
  3. Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προτείνει προς το νέο ΔΣ του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας τη διοργάνωση κοινής σύσκεψης όλων των συνδικάτων και φορέων του Δημοσίου την επόμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο.
 ΓΙΑ ΤH Γ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
                      
  Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας
           

         Γιώργος Καραμητσόπουλος                Γιώργος Μπέστιας  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ