Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δ.Τραπεζιώτης ομόφωνα υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ

Η Κίνηση Πολιτών Αγρινίου που συνήλθε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Πάρκου Αγρινίου, επικύρωσε την πρόταση για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τραπεζιώτη ως υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου και επίσης στην ίδια συνέλευση πολιτών ομόφωνα όλες οι τάσεις και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, συμφώνησαν χωρίς επιφυλάξεις στην........
συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ, ενιαίος πλέον, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από «κάποιους» να υπάρξει παρέκκλιση της διαδικασίας και να εμποδιστεί η υποψηφιότητα Τραπεζιώτη, συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου, με υποψήφιο τον Δημήτρη Τραπεζιώτη και με την αξίωση και το πάθος να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο δήμο.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία, η οποία κράτησε πολλές ώρες στα γραφεία της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, συζητήθηκαν οι προτάσεις όλων των πλευρών και κατέληξαν στην απόφαση να στηριχτεί ο Δ. Τραπεζιώτης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σήμερα το πρωί όμως υπήρξε μια νέα υποψηφιότητα από την πλευρά του Αντώνη Μίκροβα, γραμματέα του γραφείου ΣΥΡΙΖΑ Τριχωνίδος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι διαδικασίες δεν ήταν οι πλέον δημοκρατικές και κατέθεσε στην υποψηφιότητα του ως υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Αγρινίου.
Μετά από αυτή την κίνηση πολλοί από τους παρευρισκόμενους μιλώντας στη συνέλευση υποστήριξαν ανοιχτά την υποψηφιότητα Τραπεζιώτη με πρώτο τον Γιάννη Κολοβό ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητα του για το δήμο Αγρινίου και στη συνέχεια το Θανάση Γαλατά γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν τοποθετήσεις όπως θα πρέπει να υποστηριχθεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα γιατί συσπειρώνει τον κόσμο σε ένα μπλοκ εξουσίας.
Ενώ έτερο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «από αυτή τη διαδικασία πρέπει να βγούμε δυνατοί και όχι τραυματισμένοι. Ζητάμε την ενότητα για να οδηγήσουμε το δήμο μπροστά και να κάνουμε την ανατροπή».
Φανερά συγκινημένος από την αποδοχή της υποψηφιότητας του από τη συνέλευση, στην ομιλία του ο κ. Τραπεζιώτης είπε μεταξύ άλλων «είναι εξαιρετική τιμή για μένα αλλά ταυτόχρονα έχω και μια βαθιά αίσθηση ευθύνης για τη συμμετοχή μου αλλά και για την αποδοχή αυτής της συμμετοχής σε μια συνολική προσπάθεια, σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Δεσμεύομαι ενώπιον σας ότι θα είμαι απόλυτα συνεπής σε μια εντολή που θα μου δοθεί και που δεν θα είναι εντολή εν λευκώ εξουσιοδότησης, αλλά το περιεχόμενο της οποίας θα συνδιαμορφωθεί από όλους μας μέσα από μια συμμετοχική διαδικασία».
http://agrinionet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ