Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Στρατούλης: Ο Βρούτσης συμφώνησε με όλες τις θρασύτατες απαιτήσεις της τρόικας

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη για τη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με την τρόικα

«Η ουσιαστική συμφωνία κυβέρνησης και τρόικας για απελευθέρωση των απολύσεων και μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών θα εκτινάξει την ανεργία στο υπερπέραν και θα καταβυθίσει οικονομικά στα.......
τάρταρα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το Υπουργείο Εργασίας συμφώνησε σε όλα με τις θρασύτατες απαιτήσεις της τρόικας και για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και για τη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9% και απλά συζητά μαζί της μόνο τον τρόπο εφαρμογής τους. Και τα δύο όμως μέτρα θα είναι όπλα μαζικής κοινωνικής καταστροφής, αφού το πρώτο θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο την ανεργία και το δεύτερο θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση τα ασφαλιστικά ταμεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ