Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ 2014

Πρωτομαγιά 2014
Ο κοινωνικός και εργασιακός μεσαίωνας σκεπάζει τη ζωή μας.
Το κυρίαρχο σήμερα οικονομικό σύστημα της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, έχει αποκαλύψει το αποκρουστικό του πρόσωπο.
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, υπερασπιζόμενη και υλοποιώντας αυτή την πολιτική, ξεπουλά την πατρίδα, εκχωρεί την εθνική ανεξαρτησία και ρίχνει το....
λαό σε πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση.
Πεινασμένα παιδιά, χιλιάδες στα συσσίτια, λουκέτα στην αγορά, ανεργία τεράστια, εκατομμύρια ανασφάλιστοι, κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, μετανάστευση, τσάκισμα μισθών και συντάξεων, υγεία ιδιωτική, παιδεία ιδιωτική, κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, διαπλοκή, διαφθορά, ευνουχισμός των δημοκρατικών θεσμών, συναλλαγές με φασίστες και ναζιστές, συνθέτουν την κυβερνητική πολιτική.
Η 1η Μάη στην ιστορία και τη συνείδηση όλων των λαών, έχει καταγραφεί όχι μόνο σαν μέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς των λαϊκών αγώνων αλλά και σαν μέρα που μπορεί να σηματοδοτήσει τον καθολικό ξεσηκωμό ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και τους υπερασπιστές του.
Ιστορικά έχει αποδειχθεί πως αυτό καθ’ αυτό το σύστημα δεν μπορεί να διορθωθεί.
Ή θα είναι κυρίαρχο διαιωνίζοντας τις οικονομικές ανισότητες, τις κοινωνικές αδικίες και την εκμετάλλευση ή θα ανατραπεί.  
Η 1η Μάη σηματοδοτεί αυτή την αναγκαιότητα του αγώνα όλων όσων υφίστανται την αδικία και την εκμετάλλευση.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι νέες και οι νέοι, έχουν την ευθύνη και την υποχρέωση να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια τέτοια κατεύθυνση.
«Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση»


                                                                                                      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ