Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση» - Δείτε τους 100 πρώτους υποψήφιους του Δ. Τραπεζιώτη

Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού
και τους βασικούς στόχους
Στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου Αγρινίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης παρουσίασε το Σάββατο 12 Απριλίου το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του, καθώς επίσης και τους βασικούς στόχους του προγράμματός του.
«Αγρίνιο, Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση» είναι το όνομα της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης και ο Δημήτρης Τραπεζιώτης παρουσιάζοντας το έμβλημά της....
ανέφερε «Εν αρχή ην το Α, το Α του Αγρινίου, και το Α της σκέψης μας για το Αγρίνιο, που σημαίνει Αντίσταση, Αλληλεγγύη, Άμεση Δημοκρατία».
Για την παράταξή του ανέφερε ότι είναι ένα «νέο πολιτικό αυτοδιοικητικό υποκείμενο που έρχεται να λειτουργήσει, όχι με όρους μικροπολιτικής αντιπαράθεσης με τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά για να υπερασπιστεί την Κοινωνία, τη Δημοκρατία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση». «Αυτή η παράταξη» πρόσθεσε «έρχεται για να απαντήσει σε ένα αίτημα που διατυπώνεται στην τοπική κοινωνία για πολιτική ανανέωση, πολιτική εξυγίανση, έξοδο από το τέλμα και την υστέρηση που έχει περιέλθει η περιοχή μας και την ανατροπή ενός κλειστούς συστήματος εξουσίας που αυτοαναπαράγεται».
Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης έκανε ολομέτωπη επίθεση στην δημοτική αρχή Αγρινίου λέγοντας ότι βρίσκεται σε κατάσταση «αφασικής κατατονίας» ενώ για τον Π. Μοσχολιό ανέφερε ότι «δεν ανήκει στους leaders». Στην συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις τελών αλλά και την στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα της ανάπλασης του πάρκου, για το οποίο ανέφερε ότι είναι μοναδική περίπτωση σε όλη την Ελλάδα να στέλνει τα ΜΑΤ απέναντι στους πολίτες αντί να συζητήσει μαζί τους. Και τέλος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για την απώλεια της αυτονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος.
Πριν την έναρξη της ομιλίας του Δημήτρη Τραπεζιώτη παρουσιάστηκε βίντεο με το έργο του ως δημάρχου Θεστιέων, ενώ τον προλόγισαν ο ερευνητής της Ακαδημίας Αθηνών Νικόλαος Καμπέρης και η επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Γκασούκα.
Ακόμη ο Δημήτρης Τραπεζιώτης αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους του προγράμματός του μεταξύ των οποίων είναι :
Α. ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
1.     ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, είναι ο θεμέλιος λίθος, κάθε διοικητικής πράξης και δράσης.
2.     ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ
Ο Δήμος θα πρέπει να δρα, λειτουργεί και να αποφασίζει με βάση τις αρχές που απορρέουν από το θεσμικό και πολιτικό πλαίσιο που διαγράφεται από το Σύνταγμα, το Διοικητικό Δίκαιο, τις πολιτικές αρχές της δημοκρατίας και τις νέες αξιακές μορφές νομιμοποίησης της διοίκησης : νομιμότητα, ισότητα, διαφάνεια, χρηστή διοίκηση και καλή πίστη, αναλογικότητα και αποκέντρωση, συμμετοχή και διαβούλευση.
3.                  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ  ΧΑΡΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
Για τη καθοδήγηση και διευκόλυνση του δημότη στις καθημερινές του συναλλαγές με τις δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα με το δήμο. Στο δήμο Αγρινίου ουδέποτε καταρτίστηκε τέτοια χάρτα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του δημότη.   
4.                  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Δημοτικοί ανταποκριτές για την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των δημοτών
Ο δήμος μας θα πρέπει να συστήσει ειδικό αυτοτελές γραφείο με υπαλλήλους (δημοτικούς ανταποκριτές) για την παροχή διοικητικής βοήθειας σε άτομα που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις υπηρεσίες του ή στα Κ.Ε.Π. (άρθρο 98 του ν. 3852/2010).
5.      ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα μεταβιβάσει αρμοδιότητες στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ώστε να έχουν πραγματικά και ουσιαστικά λόγο στον τόπο τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του θα καθορίζει τον προϋπολογισμό εξόδων του επόμενου έτους της κάθε Δημοτικής και Τοπικής Κοινότητας σε ύψος τέτοιο ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν με επάρκεια και αποτελεσματικότητα τα προβλήματα της περιοχής τους και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων.
6.      ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΣΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η πρόταση «όλη η εξουσία στους πολίτες» δεν θα είναι απλώς ένα σύνθημα. Θα προχωρήσουμε στην θεσμική ανασυγκρότηση του δήμου και την απόδοση του συνόλου των πολιτικών λειτουργιών στους πολίτες.
Με ένα δυναμικό σύστημα συμμετοχής των πολιτών στη λήψη και εφαρμογή των αποφάσεων με :
  • ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Παράλληλα με την δημοτική επιτροπή διαβούλευσης των φορέων θα συγκαλείται μια τουλάχιστον φορά κατ’ έτος Λαϊκή Συνέλευση σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες όπου οι κάτοικοι και φορείς θα προτείνουν στα αρμόδια όργανα του Δήμου τις δράσεις και τα έργα που θα πρέπει να αναλάβει ο Δήμος. Ειδικά για τη Δημοτική Κοινότητα του Αγρινίου προτείνουμε είκοσι ένα (21) Λαϊκές Συνελεύσεις στις είκοσι μια (21) γειτονιές που προβλέπονται από το Γ.Π.Σ. Αγρινίου, τα όρια των οποίων και οι κάτοικοι θα οριοθετηθούν και θα προσδιοριστούν από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Στο πλαίσιο των μερικών αυτών συνελεύσεων θα διατυπώνονται και οι προτάσεις για τη διαμόρφωση του πενταετούς προγραμματισμού και του ετήσιου προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος (συμμετοχικός προϋπολογισμός).
  • Τοπικά Δημοψηφίσματα (άρθρο 216 Κ.Δ.Κ.)
Το δημοψήφισμα είναι ένας θεσμός άμεσης δημοκρατίας που διευρύνει την πολιτική συμμετοχή των πολιτών. Για σοβαρά θέματα που ανήκουν στη σφαίρα αρμοδιοτήτων τους η δημοτική αρχή μπορεί να διεξάγει Τοπικό Δημοψήφισμα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνεται με την πλειοψηφία των 2/3 των μελών του. Το Τοπικό Δημοψήφισμα θα μπορεί να γίνει και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Το αποτέλεσμα του Τ.Δ. θα δεσμεύει το Δημοτικό Συμβούλιο όταν αυτό διεξάγεται με βάση τις διατάξεις του άρθρου 216 του Κ.Δ.Κ.
  • ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Κάθε χρόνο θα γίνεται η λογοδοσία του Δημάρχου και των Προέδρων και ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση, στη διοίκηση του Δήμου και στην εφαρμογή του προγράμματος της δημοτικής δράσης σε ειδική δημόσια συνεδρίαση με προτίμηση στις κεντρικές πλατείες των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Β. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Αλληλεγγύη ως ασπίδα προστασίας απέναντι στην προϊούσα ανθρωπιστική κρίση ώστε να μην μείνει κανένας χωρίς στέγη, τροφή, νερό, ρεύμα και πρόσβαση στα δημόσια αγαθά.
Πέραν των υφισταμένων κοινωνικών υποδομών, προτείνουμε :
1.      Ειδική νομική υπηρεσία με τίτλο : «ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ»
Αντικείμενο της νομικής υπηρεσίας θα είναι η δωρεάν νομική συνδρομή σε πολίτες που αδυνατούν, κυρίως για λόγους οικονομικούς, να έχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη και των οποίων τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα περιστέλλονται. Η δωρεάν συνδρομή του δικτύου οριοθετείται μέχρι το επίπεδο της παροχής νομικών συμβούλων και εξώδικων ενεργειών.
2.      Ενεργοποίηση διατάξεων αναγκαστικής απαλλοτρίωσης
Ο δήμος μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και για λόγους δημόσιας ωφέλειας θα ενεργοποιήσει όπου είναι δυνατόν τις διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων για την αναγκαστική απαλλοτρίωση αστικών και αγροτικών ακινήτων για την προστασία τους από τις κερδοσκοπικές συμβάσεις χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ή άλλων ιδιωτικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται μ’ αυτά.

Γ.  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι τομείς – άξονες που μπορεί η περιοχή να κινηθεί και να αξιοποιήσει είναι : το αγρο-διατροφικό σύμπλεγμα και ο βιώσιμος τουρισμός. Η παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής προϋποθέτει πρωτίστως την ενίσχυση και ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα, που υπαγορεύει  την εκπόνηση βασικών προτεραιοτήτων, όπως (ενδεικτικά):

1. Σύσταση Γραφείων Γεωργικής Ανάπτυξης (Γ.Γ.Α.)
Α) Γ.Γ.Α. – Τμήμα Αλιείας – Περιβάλλοντος – Διαχείρισης Λιμναίων Οικοσυστημάτων και Αγροοικοτουρισμού (Βόρεια Τριχωνίδα)
Β) Γ.Γ.Α. – Τμήμα Φυτικής Παραγωγής – Δενδροκομίας – Ελαιοκομίας, Εδαφολογικό Εργαστήριο (Νότια Τριχωνίδα – Μακρυνεία)
Γ) Γ.Γ.Α. –  Τμήμα Ζωικής Παραγωγής – Κτηνοτροφίας (Δ.Ε. Στράτου)

2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

3. Σύμβαση συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την προώθηση της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στην περιοχή μας
ΣΤΟΧΟΣ : ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΖΩΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

4. πιστοποίηση και κατοχύρωση του ονόματος των προϊόντων και των υπηρεσιών του Δήμου
ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Προϊόντα της περιοχής μας που έχουν μια μοναδικότητα και για τα οποία θα πρέπει να προωθηθεί αυτή η διαδικασία πιστοποίησης και κατοχύρωσης της ποιότητάς τους με τα συστήματα ΠΟΠ, ΠΓΕ, ISO κ.α είναι η αιματόχρωμη ποικιλία της πορτοκαλιάς (σαγκουΐνι) η αθερίνα, η μαλαγουζιά (ποικιλία λευκού οίνου) το κάστανο Αρακύνθου, η ελιά Αγρινίου, το κοντόροκο καλαμπόκι κ.α. Αυτή η πιστοποίηση σε συνδυασμό με το πλούσιο και αμόλυντο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αναγνώριση και καθιέρωση, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενός «brand name» για την περιοχή.

5. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, τις αλλαγές που φέρνει η νέα Κ.Α.Π. και τις προϋποθέσεις που επιβάλλει η ίδια η πραγματικότητα για την άσκηση του αγροτικού επαγγέλματος με τις σύνθετες υποχρεώσεις και δυνατότητες όπως πολλαπλή συμμόρφωση, πιστοποίηση, ιχνηλασιμότητα κ.λ.π., είναι απαραίτητη η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των αγροτών. Εάν θέλουμε το επάγγελμα του αγρότη να έχει μέλλον, αξιοπρέπεια και προοπτικές ο δήμος Αγρινίου οφείλει σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να διεκδικήσει την ίδρυση μιας Επαγγελματικής Αγροτικής Σχολής στο Αγρίνιο στα πρότυπα ίσως της Αβερώφειας Σχολής στη Λάρισα ή της Αμερικάνικης Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

6. ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΕ Στόχο : Να καταστήσουμε το δήμο Αγρινίου ελκυστικό προορισμό και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας

7.Δημιουργία Γραφείου Οικοτουρισμού και οργάνωσης της τουριστικής εμπειρίας – δημιουργία εγκαταστάσεων ΚΑΙ Υποδομών. 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ
2
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛ.ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ "ΕΛΠΙΔΑ"
3
ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
4
ΑΥΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
5
ΒΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
6
ΒΛΑΧΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ
7
ΓΕΡΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΙΚΟΝΟMOΛΟΓΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ & ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ "ΖΟΡΜΠΑΣ"
8
ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
9
ΓΕΡΟΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
10
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ
11
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
12
ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
13
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
14
ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
15
ΓΚΡΙΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
16
ΓΡΑΨΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
17
ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
18
ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΕΗ
19
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
20
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
21
ΔΡΟΣΟΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
22
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΜΟΥΣΙΚΟΣ
23
ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
24
ΖΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
25
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
26
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΨΥΚΤΙΚΟΣ
27
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
28
ΚΑΝΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
29
ΚΑΠΠΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
30
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
31
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
32
ΚΛΗΜΕΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
33
ΚΟΚΟΡΩΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
34
ΚΟΛΟΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
35
ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
36
ΚΟΣΣΥΦΑΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ
37
ΚΟΥΒΕΛΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΕΣΙΤΗΣ
38
ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
39
ΚΟΥΜΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
40
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
41
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
42
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΕΜΠΟΡΟΣ
43
ΚΟΥΤΣΙΑΦΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
44
ΛΑΪΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
45
ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
46
ΛΙΑΠΑ ΚΩΝ/ΝΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ
47
ΛΙΑΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΛΑ (ΧΡΙΣΤΙΑ)
πρ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ-ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ
48
ΛΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΜΠΟΡΟΣ
49
ΛΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
50
ΛΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
51
ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ - ΜΠΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
52
ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
53
ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΓΡΟΤΗΣ
54
ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
55
ΜΕΓΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
56
ΜΗΤΣΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
57
ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ
58
ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
59
ΜΠΕΣΙΡΗ - ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ ΑΛΕΞΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
60
ΜΠΙΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
61
ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
62
ΜΠΟΜΠΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
63
ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
64
ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
65
ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
66
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΛΓΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
67
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
68
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
69
ΠΑΠΑΤΣΙΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΩΛΗΤΗΣ
70
ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
71
ΠΑΤΣΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
72
ΠΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
73
ΠΕΣΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
74
ΠΛΕΞΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
75
ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
76
ΠΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
77
ΠΡΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
78
ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΟΙΚΙΑΚΑ
79
ΡΟΡΟΥ - ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
80
ΣΑΡΙΣΣΑΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
81
ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τ.Ε. ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
82
ΣΙΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
83
ΣΠΥΡΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
84
ΣΤΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ
85
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
86
ΣΧΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
87
ΣΩΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
88
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
89
ΤΑΡΕΚ ΑΛΟΜΠΙΣΑΤ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
90
ΤΕΓΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΔΜΗΕ ΔΕΗ
91
ΤΖΕΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΙΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
92
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
93
ΤΣΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
94
ΤΣΙΤΣΙΜΕΛΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
95
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
96
ΦΡΑΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
97
ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΣ - ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
98
ΧΑΡΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
99
ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
100
ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗ Χ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ