Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΝ-ΕΛ: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ»

«Όσο θα δραστηριοποιούμαι, δεν θα επιτρέψω σε κανένα αριβίστα και σε κανέναν επαγγελματία της πολιτικής να καπηλευθεί τον αγώνα σας, τις θυσίες σας, την ελπίδα σας.»  
Αιτωλοακαρνάνισσες/ Αιτωλοακαρνάνες,
αποτελεί, προσωπική μου πεποίθηση, πως όσοι πολιτεύονται οφείλουν να μιλάνε δημόσια και να καταθέτουν ανοιχτά, τις ιδέες τους, τις αντιλήψεις τους, τις προτάσεις τους, τους προβληματισμούς τους.
Έτσι πράττω από την πρώτη στιγμή που πολιτεύτηκα κάτω από την σημαία των....
Ανεξαρτήτων Ελλήνων, γιατί αισθάνομαι πως η μόνη μου δέσμευση είναι η συνέπεια των λόγων μου, απέναντί σας.

Ακριβώς για αυτό, και με αφορμή ορισμένα θλιβερά περιστατικά, αισθάνομαι την ανάγκη, τώρα, προεκλογικά, και παρά το γεγονός ότι θα βρεθούν κάποιοι με παλαιοκομματική αντίληψη να μιλήσουν για λάθος χρόνο, να καταγγείλω και να στιγματίσω συμπεριφορές, που κάθε άλλο παρά περιάγουν τιμή τους πράττοντες, πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί θέλουν να εμφανίζονται ως μαχητές αυτών των φθαρμένων αντιλήψεων, που μας οδήγησαν στην σημερινή κρίση.

Το κάνω προεκλογικά, γιατί πιστεύω πως τέτοιες καταστάσεις δεν γίνεται να χρονίζουν και το θέτω σε γνώση σας για να ζητήσω την δική σας συμμετοχή, που είναι η μόνη που μπορεί αποτρέψει τέτοιες συμπεριφορές, και αυτή που θα δώσει την πραγματική ώθηση και ενίσχυση που χρειάζεται το κίνημά μας.

Απευθύνω λοιπόν προσωπικό κάλεσμα σε κάθε έναν και σε κάθε μία χωριστά, που πιστεύει ότι τα μνημόνια δεν είναι λύση, που πιστεύει ότι οι χθεσινοί καταστροφείς δεν μπορούν να είναι οι σημερινοί σωτήρες, που πιστεύει ότι τα ήξεις αφίξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τα επικίνδυνα παιχνίδια στα εθνικά θέματα δεν μπορούν με τίποτα να αποτελέσουν την πρόταση του αύριο, πόσο μάλλον να αποτελέσουν πρόταση οι υμνητές του ναζισμού, να έλθουν και να δραστηριοποιηθούν ενεργά στο κίνημα, για να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στους αριβίστες και τους παραγοντίσκους, που στο μόνο που βασίζονται είναι η δική μας απέχθεια για το είδος τους, που δυστυχώς οδηγεί σε αδιαφορία, για να εξυπηρετήσουν όχι φυσικά τους πόθους και τις ελπίδες μας, αλλά το δικό τους ατομικό συμφέρον, που με μια λέξη ονομάζεται βόλεμα.

Προσωπικά θεωρώ ντροπή απέναντι στον αγώνα και στις θυσίες του λαού, και προσβολή για την ελπίδα που τρέφει, να υπάρχουν στο κίνημά μας, αμοραλιστές που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα. Δεν είναι νοητό, να μιλάμε για ισότητα και δημοκρατία και να υπάρχουν άνθρωποι στο κίνημα, που θεωρούν ότι μπορούν να βρίσκονται πάνω από αυτές τις αξίες.

Αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές σας έδωσα μια υπόσχεση, ότι οι εκλογές του 2012, δεν αποτελούν το τέλος, αλλά σηματοδοτούν την αρχή ενός αγώνα που θα δώσουμε μαζί μέσα από την κατάθεση λύσεων & προτάσεων, για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας!

Αυτό κάνω καθημερινά, όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου και η καθημερινότητα, γιατί εγώ δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά ερασιτέχνης, ακριβώς για να μην μπορεί κανείς και τίποτα να δεσμεύει την
φωνή μου.

Σήμερα μαζί με την ανοιχτή πρόσκληση που σας απευθύνω, θα σας δώσω άλλη μία.

Όσο θα δραστηριοποιούμαι, δεν θα επιτρέψω σε κανένα αριβίστα και σε κανέναν επαγγελματία της πολιτικής να καπηλευθεί τον αγώνα σας, τις θυσίες σας, την ελπίδα σας.

Με τιμή

Μιχαλάτος Δ Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ