Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Αγρίνιο πριν τρία χρόνια

Πιθανοί ύποπτοι για τον τραγικό θάνατο του Ν. Μέντζου.
Τρία χρόνια συμπληρώνονται στις 21 Απριλίου από την ημέρα του τραγικού θανάτου του άτυχου δασκάλου από το Αγρίνιο Νίκου Μέντζου. Ενός απίστευτου περιστατικού με πολλές και άγνωστες πτυχές που στην αρχή χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως ατύχημα ή αυτοκτονία. 
Το απανθρακωμένο πτώμα του 47χρονου Νίκου Μέντζου όμως, αλλά και πολλά ακόμη στοιχεία γύρω από....το σκηνικό του καμένου αυτοκινήτου και των υπολειμμάτων του σώματος του άτυχου δασκάλου μέσα σε αυτό, ήταν αυτά που από την πρώτη κιόλας στιγμή έκαναν πρόσωπα από την οικογένεια του δασκάλου να μιλούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Με δήλωση τους τα μέλη της οικογενείας του Αγρινιώτη εκπαιδευτικού ζητούν τρία χρόνια μετά, βοήθεια απ’ όποιον μπορεί να παράσχει στοιχεία για την υπόθεση αυτή, που παραμένει ουσιαστικά ανεξιχνίαστη με την οικογένεια να επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία.

Η δήλωση της οικογένειας, όπως δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες:

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ»

Σαν αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την δολοφονία του γιού μας και αδερφού μας, Νικολάου Μέντζου του Βασιλείου, δασκάλου, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στην περιοχή «Ρουπακιά» Αγρινίου.

Τρία ολόκληρα χρόνια δεν παύσαμε να αναζητούμε τον ή τους δολοφόνους του, με την βοήθεια των αρχών.

Με την σημερινή ανακοίνωση, εκλιπαρούμε για μια ακόμη φορά να μας βοηθήσετε στο δύσκολο έργο μας.

Όποιος ή όποια μπορεί να μας δώσει κάποια πληροφορία για το γεγονός, το οποίο συνέβη την 21-4-2011, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη, πρωινή ώρα, να ενημερώσει τους πληρεξουσίους Δικηγόρους της οικογένειας μας, Χριστόφορο Επ. Παπαϊωάννου, κάτοικο Αγρινίου, οδός Χ. Σαλάκου αρ. 4, τηλ. 6976279362 και Επαμεινώνδα Χρ. Λούκα, κάτοικο Αγρινίου, οδός Βότση αρ. 15, τηλ. 6937159459, ή να ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Οικογένεια Βασιλείου Μέντζου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ