Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Κουτσούμπας: Ανάσταση λαών, μόνο αν σπάσουμε τα δεσμά

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την παρακάτω δήλωση για το Πάσχα:
“Αντιλαϊκές κυβερνήσεις και κόμματα που ορκίζονται στην ΕΕ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο, «σταύρωσαν» το λαό μας, χρόνια τώρα.
Η ευχή μας σήμερα για «Ανάσταση Λαών», μπορεί να γίνει πράξη μόνο εάν σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, με μια ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση σήμερα, με ισχυρό ΚΚΕ, που θα μας οδηγήσει στη μόνη ελπιδοφόρα προοπτική, με το λαό στην εξουσία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ