Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τον Νεκτάριο Φαρμάκη ανακοίνωσε ως Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας ο Αντρέας Κατσανιώτης

Τον δικηγόρο Νεκτάριο Φαρμάκη ανακοίνωσε ως Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό του «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας», ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της M. Δευτέρας στο Αγρίνιο. 
Ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό και την πολύπλευρη προσωπικότητα του....
κ. Φαρμάκη, υπογραμμίζοντας τις διακρίσεις του στον επαγγελματικό στίβο αλλά και την έντονη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης περιέγραψε τον κ. Φαρμάκη ως ένα νέο επιστήμονα, με έντονες ανησυχίες για τον τόπο του, με φρέσκιες ιδέες και με πολλή όρεξη για δουλειά, στοιχεία που θα φέρουν την ανανέωση που τόσο χρειάζεται η διοίκηση της Περιφέρειας. Από την πλευρά του ο κ. Φαρμάκης ευχαρίστησε τον κ. Κατσανιώτη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε επιλέγοντάς τον για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και δεσμεύτηκε να δουλέψει σκληρά για να δει τον τόπο του να προοδεύει.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους για την επιλογή του κ. Φαρμάκη για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε νέα πρόσωπα που προέρχονται από την πραγματική ζωή και την πραγματική οικονομία, πρόσωπα που ζουν ανάμεσά μας και γνωρίζουν τα προβλήματα των συμπολιτών μας από πρώτο χέρι. Η επιλογή ενός νέου ανθρώπου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, σηματοδοτεί την ανανέωση στην διοίκηση της Περιφέρειάς μας που είναι αναγκαία για να ξεφύγουμε από το παλιό και το φθαρμένο. Είμαι σίγουρος ότι οι Αιτωλοακαρνάνες θα έχουν έναν Αντιπεριφερειάρχη που θα εργαστεί μεθοδικά για την ανάπτυξη της περιοχής και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ