Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης

Την παραίτησή του θα θέσει στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, όπως.... ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο με δήλωσή του. 
Παραιτείται από πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης.
«Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω την παραίτηση μου»

Η δήλωσή του:
«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις».

1 σχόλιο :

  1. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή, όταν ένα κόμμα "δεν κρατιέται" να συγκυβερνήσει με τα πολιτικά λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αρχικά, "σώζουν" τη χώρα, υπογράφοντας νέο Μνημόνιο και μετά τρέχουν να φύγουν απ' τη συγκυβέρνηση γιατί κάηκαν και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας μπούρδες!
    Τώρα, απλώς, ήρθε η ώρα του τελικού "λογαριασμού"! Άντε, και καλά Σαράντα!
    Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε τους "υπεύθυνους" πολιτικούς παράγοντες της ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ