Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Πρωτιά» της Χρυσής Αυγής στις φυλακές της χώρας


Σε υψηλά ποσοστά κυμάνθηκε η ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πρώτο κόμμα με ποσοστά έως και 30%. 
Σύμφωνα με το Έθνος της Τρίτης, στο Μαλανδρίνο η ΧΑ έλαβε 31,75%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών. Πιο συντριπτικό το ποσοστό...
στην Άμφισσα όπου η ΧΑ έλαβε σχεδόν 29% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με ποσοστά της τάξης του 15%.

Πρώτο κόμμα και στη φυλακή Χερσονήσου Κρήτης με 23,97% και ακολουθεί η ΝΔ με πέντε μονάδες διαφορά.

Στις φυλακές Κορυδαλλού λειτούργησαν πέντε εκλογικά τμήματα. Στο εκλογικό τμήμα που κρατούνται ο αρχηγός και οι βουλευτές της πρώτη ήρθε η ΝΔ με 31,82%, ενώ η ΧΑ έλαβε 20,45%.

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 44 ψήφους, η ΧΑ 13, η ΝΔ 12, η Κοινωνία Αξιών 3, Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας και Παναθηναϊκό Κίνημα από 2. 

Στον Δομοκό πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 58,8% και ακολουθεί η ΧΑ με 17,65%.

Τέλος, στη φυλακή της Κω πρώτο κόμμα ήρθε Το Ποτάμι, ενώ στις φυλακές Νιγρίτας, που βρέθηκαν ατο επίκεντρο με αφορμή το θάνατο από βασανιστήρια του Ι. Καρέλι, οι κρατούμενοι ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η ΝΔ και τρίτη η ΧΑ.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ