Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Σχολιασμός Νεκτάριου Φαρμάκη των εκλογικών αποτελεσμάτων

Αγρίνιο 19-5-2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αιτωλοακαρνάνες που τίμησαν τον συνδυασμό μας με την ψήφο τους. Απέδειξαν ότι εμείς οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας πρωτοστατούμε στον ερχομό του «νέου». Στηρίζουμε την ανανέωση και την προοπτική και αντιπαλεύουμε το «παλιό». Από τον τόπο μας ξεκίνησε το μήνυμα της ανανέωσης. Η πρωτιά του συνδυασμού... μας στην Αιτωλοακαρνανία αποτελεί το καλύτερο προμήνυμα για το αποτέλεσμα που έρχεται. Την επόμενη Κυριακή το μήνυμά μας θα είναι πιο δυνατό και θα έχει αντίκτυπο σε όλη την Περιφέρεια. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε ενάντια στο «παλιό», στο κατεστημένο, στους φθαρμένους πολιτικούς και στις παλαιοκομματικές αντιλήψεις περί πολιτικής. Το «νέο» θα είναι ο νικητής και της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης και θα ξεκινήσουμε Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας.

Με εκτίμηση

Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ