Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Έπαιξαν σαν Έλληνες - Η Εθνική μας πέρασε στους «16» και γράφει ιστορία στο Μουντιάλ - φωτο & video

Ο Σαμαράς με πέναλτι στο 90΄ έκανε το 2-1 και έστειλε την Εθνική στους «16» - Δίκαιη πρόκριση για τους παίχτες του Σάντος που είχαν τρια δοκάρια - Το πρώτο γκολ για την Ελλάδα ο Σάμαρης στο 42΄ - Είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 74΄ ο Μπονί.

Στους «16» του κόσμου βρίσκεται από σήμερα η Εθνική Ελλάδας μετά την...
επική νίκη με 2-1 στις καθυστερήσεις επί της Ακτής Ελεφαντοστού.


Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η έκπληξη του τετάρτου ομίλου Κόστα Ρίκα.


Πρόκειται για μια πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση καθώς η Ελλάδα είχε τρια δοκάρια στο 90λεπτο, ανταποκρίθηκε στις δύο αναγκαστικές αλλαγές του πρώτου ημιχρόνου (Κονέ και Καρνέζης) και δεν λύγισε από την προσωρινή ισοφάριση του Μπονί.


Ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος στις καθυστερήσεις έστειλε στον έβδομο ουρανό την Ελλάδα.


Έτσι ήρθε η πρόκριση


H πρώτη καλή στιγμή για τα ελληνικά χρώματα ήρθε στο 14΄ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαλπίγγιδη αλλά τον διεθνή επιθετικό πρόλαβε ο Μπάρι.


Δύο λεπτά νωρίτερα ο Σάντος χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του Κονέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σάμαρη.


Τα προβλήματα, όμως, για την εθνική δεν σταμάτησαν εδώ αφού υποχρεώθηκε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με θύμα αυτή τη φορά τον Καρνέζη, ο οποίος στο 24΄ έδωσε τη θέση του στον Παναγιώτη Γλύκο.


Παρόλα αυτά οι διεθνείς προσαρμόστηκαν στις αλλαγές και προειδοποίησαν στο 34΄ με τον Χολέμπας ο οποίος σε υποδειγματική αντεπίθεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να ακολουθήσει το γκολ του Σάμαρη στο 42΄.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Τιοτέ για τους Ιβοριανούς στο 49΄ στο οποίο απάντησε ο Χριστοδουλόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 54΄ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Μπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ