Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Δράσεις του Ναυτικού Ομίλου ΙΠ Μεσολογγίου για το καλοκαίρι του 2014 (ΦΩΤΟ)

Δράσεις του Ναυτικού Ομίλου ΙΠ Μεσολογγίου για το καλοκαίρι του 2014
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου πιστός στις καταστατικές του υποχρεώσεις, όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος θα προσπαθήσει να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδία σε επαφή με το υγρό στοιχείο και το...
Ναυταθλητισμό.
Πρόγραμμα δράσεων:

Λειτουργία Ακαδημίας Κολύμβησης. Υπεύθυνοι των μαθημάτων είναι οι γυμναστές με ειδικότητα κολύμβησης: Διαμαντόπουλος Δημήτρης και Αλευράς Αθανάσιος, με μεγάλη και επιτυχημένη προϋπηρεσία. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τέλος Ιουνίου, θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Για τον χώρο, και το πρόγραμμα των μαθημάτων, θα ενημερωθείτε μετά το πέρας των εγγραφών και την συγκρότηση των τμημάτων.
Πληροφορίες – Εγγραφές : Διαμαντόπουλος Δημήτρης 6982021585, Αλευράς Αθανάσιος 2631022188 (γυμναστήριο ΝΕΩΣΙΣ), Μάκης Κοτσίρης 6948005534.

 Καγιάκ ήρεμων νερών. Έχουν  ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές νέων αθλητών και οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας ΚΑΓΙΑΚ στην Κλείσοβα.
 Πληροφορίες: Διαμαντόπουλος Δημήτρης 6982021585.

Σεμινάρια Ναυαγοσωστικής. Όσον αφορά τα σεμινάρια ναυαγοσωστικής (ήδη απέκτησαν κρατικό, πιστοποιημένο πτυχίο 5 νέοι ναυαγοσώστες), επειδή το ενδιαφέρον είναι έντονο λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επαναληφθούν, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Πληροφ: 210 9530177, 6985662769, 6948005534 - τηλ/φαξ 2631026970 email: nommes@live.com.

Δημιουργία τμήματος Paracanoe. Σε συνεργασία με την  Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.Ο.Μ.ΑμεΑ) και με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε–Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.), θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους συνάνθρωπους μας με ειδικές ικανότητες θέλουν να ασχοληθούν με το συναρπαστικό άθλημα του Paracanoe. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον!
Πληροφορίες: τηλ/φαξ 2631026970, email : nommes@live.com

 Για όλες τις δραστηριότητες απαιτείται ιατρική βεβαίωση. 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι για πέμπτη συνεχή χρονιά  διοργανώνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης  Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών, τις 8-10 Αυγούστου του 2014, στη Λιμνοθάλασσα  του Μεσολογγίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε –Καγιάκ. Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση του συγκεκριμένου αθλήματος στην οποία  συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των σωματείων. Ο αριθμός των αθλητών θα είναι περίπου 300 συν 50 συνοδοί-προπονητές από 30 Αθλητικά Σωματεία όλης της Ελλάδας καθώς και της Κύπρου, που θα τους συνοδεύουν γονείς, φίλοι και συγγενείς.

Και μια εκπληκτική καλοκαιρινή  προσφορά για  ιστιοπλοϊκές  διακοπές. Ο φίλος και μέλος μας Μακρής Σπύρος προσφέρει τα ιστιοπλοϊκά του σκάφη, σε εκπληκτικές τιμές   (έκπτωση  έως 70%) για τα μέλη και τους φίλους μας, τις παρακάτω ημερομηνίες:  21-28 Ιουνίου(S/Y canenas),  19-26 Ιουλίου (S/Y canenas), 28-14 Ιουλίου( S/Y esperos) και 24-30 Αυγούστου (S/Y canenas).  Παρακαλούμε όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλ 6944266557.

Το Δ.Σ του Ν.Ο.Μ









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ