Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Νεκρός 20χρονος τα ξημερώματα στην Περιμετρική Αγρινίου

Τροχαίο δυστύχημα με τραγικό απολογισμό έναν 20χρονο νεκρό σημειώθηκε στις 3:35 σήμερα τα ξημερώματα στην διασταύρωση του περιφερειακού με την οδό Μιχαλακέα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μηχανή...μεγάλου κυβισμού, την οποία οδηγούσε ο 20χρονος, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτράπηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρεθεί στην άσφαλτο να χτυπήσει σε κράσπεδο και να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι.
  
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου όμως ήταν ήδη αργά. 
Πληροφορίες χωρίς να έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ομιλούν ότι υπήρξε εμπλοκή με όχημα, που τον κτύπησε και τον εγκατέλειψε.
Ο νεαρός (παιδί γνωστού επαγγελματία του Αγρινίου) δεν φορούσε κράνος ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ