Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ανάπτυξη έρχεται... τα εισοδήματα των Ελλήνων φεύγουν..Δεύτερη μεγαλύτερη μείωση μισθών στην Ευρώπη των 28

Η ανάπτυξη έρχεται, ισχυρίζεται η κυβέρνηση, τα εισοδήματα των Ελλήνων φεύγουν, αποδεικνύουν τα στοιχεία της Ελληνικής στατιστικής αρχής. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Αυγή, το πρώτο τρίμηνο του 2014 οι ακαθάριστες αμοιβές στην Ελλάδα κατέγραψαν τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην... Ευρωπαϊκή Ένωση των 28, μετά την Κύπρο, σύμφωνα με στοιχεία της αρχής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο σχετικός δείκτης για τους μισθούς (χωρίς να έχει εφαρμοστεί κανενός είδους προσαρμογή- ούτε εποχική ούτε ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), μειώθηκε 1,8% το α΄τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι, έναντι μείωσης 11,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2013 προς το 2012. Μάλιστα, οι μισθοί βρίσκονται σε συνεχή μείωση από το γ΄ τρίμηνο 2010 και το πρώτο Μνημόνιο.
Μαύρα μαντάτα και από της αγορές. Η Citigroup βλέπει ύφεση 0,6% και για φέτος, ενώ η Standard & Poor's κατατάσσει τις ελληνικές τράπεζες στην τελευταία θέση αξιολόγησης ως προς τους "κινδύνους" που αντιμετωπίζουν μαζί με τις τράπεζες της Αιγύπτου και της Λευκορωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ