Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Συνάντηση των φίλων της σελίδας «Αγρίνιο…Γλυκές Μνήμες» (φωτο)

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν από χρόνια την εξαιρετική σελίδα «Αγρίνιο…Γλυκές Μνήμες»,την οποία γράφει και επιμελείται με πολύ αγάπη και μεράκι μια βέρα Αγρινιώτισσα, η κυρία Γίτσα Πανταζή-Ναστούλη.
Εν αρχή μέσα από την πλατφόρμα του blogspot μας ταξίδευε στην πόλη της 
καρδιάς μας, το Αγρίνιο, στην πόλη των αναμνήσεών μας μέσα από κείμενα,άρθρα και φωτογραφίες από το παρελθόν. Με πολύ κόπο έκανε...."ανασκαφές" και παρουσίαζε με το δικό της τρόπο τα ευρήματα για να "γλυκάνει" λίγο την ψυχή μας γυρνώντας τον χρόνο πίσω, όχι μόνο στα παιδικά μας χρόνια, αλλά όσο πιο βαθιά της επέτρεπαν τ' αρχεία της και οι πηγές της.
Το «Αγρίνιο…Γλυκές Μνήμες», που θα μπορούσε κάλλιστα να εκδοθεί ως ιστορικό βιβλίο για την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, το επισκέπτονταν και επισκέπτονται εκατοντάδες αναγνώστες κι όχι μόνο Αγρινιώτες!
Αργότερα η προσπάθεια αυτή ανέβηκε και στο facebook,όπου μπορούσαν να συμμετέχουν περισσότεροι άνθρωποι, ν' ανεβάζουν απ' ευθείας φωτογραφικό υλικό και να συνομιλούν "ζωντανά" για την πόλη της καρδιάς τους.

Φυσικό κι επόμενο ήταν κάποια στιγμή να προκύψει και η δια ζώσης συνάντηση των φίλων του «Αγρίνιο… Γλυκές Μνήμες».

Η συνάντηση,των μέχρι προχθές διαδικτυακών φίλων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε με επιτυχία σ' ένα καινούργιο μεν εδεσματοπωλείο της πόλης,με το ευρηματικό όνομα "Ούι" (Αγρινιώτικη έκφραση που σημαίνει ξάφνιασμα, έκπληξη, θαυμασμό, αιφνιδιασμό! κι είναι πιο ωραία όταν την ακούς να προφέρεται από βέρο Αγρινιώτη...), όπου όμως πνέει μια καθαρόαιμη αύρα του παλιού καλού καιρού.

Ας δούμε πως περιγράφει τη βραδιά η οικοδέσποινα Γίτσα Πανταζή-Ναστούλη και στη συνέχεια φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ