Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ουκρανική ομολογία: "Δεν κατέχουν οι ρωσόφωνοι BUK-M1"

ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Δήλωση ομολογία είχαμε από τον Ουκρανό Γενικό Εισαγγελέα Vitaly Yarema ο οποίος δήλωσε στον ουκρανικό Τύπο ότι οι ρωσόφωνοι δεν έχουν στην κατοχή τους ούτε Buk,και S-300, αποκαλύπτοντας έτσι ποιός πραγματικά κατέρριψε το αεροπλάνο, καθώς τα συστήματα αυτά τα κατέχει και τα είχε αναπτύξει σε..... Ντονέτσκ και Χάρκοβο ο ουκρανικός Στρατός. Την ίδια στιγμή και τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου έχουν βρεθει και θα μεταφερθούν στην Μόσχα, καθώς η Ρωσία δεν τα εμπιστεύεται στα χέρια της Δύσης και των Ουκρανών φοβούμενη προβοκάτσια.
"Μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου στην Α. Ουκρανία, ο Στρατός ανάφερε στον πρόεδρο ότι οι 'τρομοκράτες' δεν έχουν τα συστήματά μας Buk και S-300" και συνέχισε "αυτά τα οπλικά συστήματα δεν έχουν καταληφθεί". Tην δήλωση-ομολογία την έκανε σήμερα στην ουκρανική Pravda

Ο Ουκρανος Υπουργός Εσωτερικών Anton Gerashchenko είπε χθες ότι το Malaysia Airlines Boeing 777 καταριφθηκε από ένα αντιαεροπορικό σύστημα Buk.

Το μαλαισιανό επιβατικό αερολάνο κατευθυνόνταν αό το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ όταν καταρρίφθηκε πάνω από την περιφέρεια του Ντονέτσκ.Σκοτώθηκαν και οι 298 επιβαίνοντες.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η Ουκρανία είναι απαραίτητο να προβεί σε λεπτομερή έρευνα με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων διεθνών οργανισμών για τη συντριβή του Boeing 777 στο έδαφος της.Στην περιοχή της συντριβής υπάρχει παρουσία του Ουκρανικού Στρατού με αντιαεροπορικά συστήματα BUK-M1. στην περιοχή βορειοδυτικά του Ντόνετσκ έχουν αναπτυχθεί τάγματα του 156ου Συντάγματος των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων με 27 εκτοξευτές BUK-M1.Τα αντιαεροπορικά αυτά συστήματα είναι σε θέσει να εντοπίσουν του στόχους στον αέρα μέχρι και 160 χιλιόμετρα μακριά και να τους πλήξουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων. Εξάλλου, πάνω από την περιοχή του Ντόνετσκ επιχειρούν αεροσκάφη της Αεροπορίας της Ουκρανίας, τα οποία είναι εξοπλισμένα με διάφορους τύπους πυραύλων. Οι δηλώσεις εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου ότι το αεροσκάφος δεν καταρρίφθηκε από ουκρανικούς πυραύλους εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες. Δεν μπορούν να προκύπτουν τόσο κατηγορηματικά συμπεράσματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Απαιτείται ενδελεχή έρευνα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η πτήση Boeing 777 γινόταν εκτός των συστημάτων αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Και ήταν στον ουκρανικό εναέριο χώρο υπό τον έλεγχο του συστήματος διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας του Κιέβου. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να προβεί σε λεπτομερή έρευνα για τα αίτια της συντριβής.

Όσον αφορά τα περί κατάρριψης ουκρανικούς αεροσκάφους από την Ρωσία το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε πώς στις 17 Ιουλίου το σύστημα αεράμυνας των Ένοπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν λειτούργησε. Δεν εκτελέστηκαν επίσης πτήσεις ρωσικών αεροσκαφών στην περιοχή που συνορεύει με τον Ντονέτσκ."

Είναι ξεκάθαρο ποιός κατείιχε ένα τέτοιο αντιαεροπορικό σύστημα στην περιοχή για να χτυπήσει ένα επιβατικό αεροπλάνο σε ύψος 10000 μέτρων, και η δήλωση του Ουκρανού Γενικού Εισαγγελέα, ήταν ξεκάθαρη, οι ρωσόφωνοι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό από επιχειρησιακή άποψη. Άρα οι μονοι που απομένουν είναι οι Ουκρανοί.

Επειδή ομως στην Δύση είναι "μάγοι" στην διαστέβλωση της αλήθειας καθώς ελέγχονται όλα τα ΜΜΕ όπως παλαιότερα ελεγχόντουσαν στην πρώην Σοβιετικη Ένωση (αλλάξανε οι ρόλοι), τα μαύρα κουτιά οδεύουν προς την Μόσχα για να εξεταστούν εκεί, καθώς οι Ρώσοι φοβούνται, μια ακόμα στημένη προβοκάτσια από την Δύση για να στρέψουν τον πλανήτη εναντίον της.

Μην ξεχνάμε τις πληροφορίες που μετέδωσαν όλα τα ρωσικά ΜΜΕ και αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες σε μια ύποπτη συγκυρία, και στην πιο έντονα φορτισμένη για το μέλλον του πλανήτη γεωπολιτική περιοχή.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ