Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η    Σ  Ε    Σ  Υ  Ν  Ε  Λ  Ε  Υ  Σ  Η 
Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ» καλεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:00 το βράδυ, τα μέλη και τους υποστηρικτές της σε Ανοιχτή Συνέλευση στην Πολιτική - Πολιτιστική  Λέσχη Ρωγμή (Αριστείδη Παρθένη 3 – Α’ όροφος) με τα παρακάτω θέματα:

1.  Ορισμός συντονιστή της συνέλευσης.
2.  Κλείσιμο εκκρεμοτήτων της θερινής περιόδου.
3.  Ενημέρωση για τις συναντήσεις του εκπροσώπου της Συνέλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και μελών της με τους συλλόγους εργαζομένων του Δήμου.
4.  Πολιτική απόφαση για την διαδικασία συγκρότησης σε σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.
5.  Έκτακτα
[Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει Τα ζητήματα ή τα προβλήματα που επιθυμούν να θέσουν προς συζήτηση τα μέλη, οι υποστηρικτές ή οι κάτοικοι του Δήμου Αγρινίου στην Ανοιχτή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2014 πρέπει να έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της συνέλευσης anipotactoagrinio@gmail.com έως την Τρίτη  2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:00 το απόγευμα (τηλ. Επικ. 6931 121632)]
  

Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ