Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού εκατομμύρια Έλληνες λόγω του ΕΝΦΙΑ

Γράφει ο Γιάννης Λινάρδος
Οργή λαού σε ολόκληρη την Ελλάδα λόγω του ληστρικού φόρου, ΕΝΦΙΑ, όπου εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους και τραβάνε τα μαλλιά τους όταν μπαίνουν στο σύστημα Taxis του υπουργείου οικονομικών. Κοντά σε όλους τους δυσβάσταχτους φόρους που μας έχουν επιβληθεί, έρχεται πλέον μόνιμα ο φόρος ακινήτων, όπου τα κυβερνητικά λαμόγια μας έλεγαν ότι πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο, διαμέσου των λογαριασμών της ΔΕΗ. Τα λαϊκά στρώματα και... η μεσαία τάξη βρίσκονται σε απόγνωση. Ο κόσμος έχασε τον ύπνο του. Περπατάει στο δρόμο και παραμιλάει.Άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και τους ζητάνε να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ επειδή έτυχε να έχουν ένα σπιτάκι ή το απέκτησαν κυριολεκτικά με ιδρώτα και αίμα.
Και φυσικά το εισόδημα που αποκτήθηκε έχει ήδη φορολογηθεί. Εκατομμύρια οικογένειες πληρώνουν, εάν μπορούν , στεγαστικό δάνειο για ένα σπίτι που πήραν, χωρίς ακόμα να τους ανήκει. Ολόκληρη η χώρα κατάντησε ένα απέραντο φοροφρενοκομείο. Τα όνειρα των νέων ανθρώπων συνθλίβονται και τα παιδιά μας μαραζώνουν στην ανεργία και τα περισσότερα πέρνουν το δρόμο της ξενιτειάς.
Η εγκληματική κυβέρνηση εκτελεί τον Ελληνικό λαό προκειμένου να ικανοποιήσει τις ληστρικές ορέξεις των τοκογλύφων και της Μέρκελ.Ξεπουλάει για ένα κομμάτι ψωμί τον πλούτο της πατρίδας μας και ακόμα δεν ξέρουμε τι άλλο θα δούμε και τι μας περιμένει, ειδικά με τον ορυκτό πλούτο που περιέχουν οι θάλασσές μας.
Έλληνες να ξεσηκωθούμε εδώ και τώρα, μην περιμένουμε από άλλους να μας βοηθήσουν. Εμπρός να βγούμε όλοι στους δρόμους και κανένας να μην πληρώσει ΕΝΦΙΑ καθώς και κανένα άλλο χαράτσι. Ας μην τους δίνουμε βόλια στα χέρια τους να μας πυροβολούν. Αν το είχαμε κάνει από την αρχή, τώρα θα είχαν καταρρεύσει στο χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Έλληνες πατριώτες συνταχθείτε με τα δημοκρατικά κόμματα του δημοκρατικού αντιμνημονιακού τόξου.
Δεν επιτρέπεται σε κανέναν που τους ψήφιζε να τους ξαναψηφίσει κάνοντας το ίδιο λάθος. Ας μην πέφτουν στην παγίδα του υποσχόμενου ρουσφετιού , της από παράδοση συνήθειας, της δήθεν φιλίας και της κουμπαριάς. Όλα τα μνημονιακά τέρατα της δολοφονικής συγκυβέρνησης κοιτάζουν το τομάρι τους και την βουλευτική καρέκλα. Ας μην τους ξανακάνουμε τη χάρη. Να τους στείλουμε στον αγύριστο σε μια γέεννα πυρός!!!
Γιάννης Ε.Λινάρδος
Οικονομολόγος-Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ