Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κινητοποίηση για τον ΕΝΦΙΑ

Με μικρή συμμετοχή η διαμαρτυρία του εργατικού κέντρου έξω από το κτίριο της ΔΟΥ.
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου διαμαρτύρεται για την «συνεχιζόμενη από κοινού επίθεση κυβέρνησης- Ευρωπαϊκής Ένωσης – κεφαλαίου που δέχεται η εργατική τάξη η μικρομεσαία αγροτιά και η μικροΕΒΕ» πραγματοποίησε πριν από λίγο συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΔOY Αγρινίου. Στο επίκεντρο....βρέθηκε ο ΕΝΦΙΑ με το εργατικό κέντρο και τους συγκεντρωμένους να υποστηρίζουν ότι οι απόψεις που εκφράστηκαν από το υπουργείο για λάθη στον ΕΝΦΙΑ και δίορθωσή τους «δεν αλλοιώνουν το χαρακτήρα της επίθεσης».
Το εργατικό κέντρο ζητά κατάργηση κάθε είδους χαρατσιών, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες των λαϊκών οικογενειών να μην αποδεχτούν κανέναν φόρο. Ζητά επίσης πλήρη απαλλαγή πρώτης και δεύτερης κατοικίας, να μη φορολογηθεί η αγροτική γη, να μην περάσει το μέτρο για έλεγχους στα σπίτια των ελεύθερων επαγγελματιών και να φορολογηθεί μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ