Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κουρουμπλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αυτοδυναμία

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, αρκεί να περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι θέλει πραγματικά να κυβερνήσει, εξέφρασε με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μπαίνει σε μια λογική ότι θα είναι 1ο κόμμα. Ο Τσίπρας έχει...δεσμευθεί και πάλι ότι η κυβέρνηση θα είναι ευρύτατου φάσματος», σχολίασε στον RealFMk. Κουρουμπλής και συνέχισε:

«Υπάρχουν καταστάσεις που διαμορφώνονται με έναν τέτοιο τρόπο που αναγκάζεσαι να συνυπάρξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκασμένος να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι θέλει να κυβερνήσει. Θέλουμε να κυβερνήσουμε ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουμε κάποιες συνεργασίες».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Θα πολωθούν τόσο πολύ τα πράγματα, που μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει αυτοδυναμία. Ο κόσμος θέλει μία αλλαγή. Η Ζωή η ίδια θα δικαιώσει και θα αποδείξει αν ο καθένας που θα συνεργαστεί, αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ