Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Πέρασε ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Οι φασίστες και οι ναζιστές με τις σιδερογροθιές και τα ρόπαλα με τα καρφιά, τα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με τα στρατιωτικά παραγγέλματα, τους πυρσούς, τις στολές παραλλαγής, τις ενέδρες και τις επιδρομές, «τακτοποίησαν» πριν 1 χρόνο....
τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.
Μην ξεχάσουμε ποτέ ότι της πατρίδας μας το χώμα, είναι ποτισμένο από το αίμα των αντιπάλων του φασισμού και του ναζισμού.
Οι φασίστες ναζιστές, συνεπικουρούμενοι από τους ντόπιους θαυμαστές τους χίτες και γερμανοτσολιάδες, σκότωσαν, κρέμασαν, εκτέλεσαν, έκαψαν χωριά, βίασαν γυναίκες,  λήστεψαν, φυλάκισαν, εξόρισαν, ξεκλήρισαν ολόκληρες οικογένειες.  
Στην πατρίδα μας το αυγό που έβγαλε το φίδι εκκολάφθηκε από τη μισαλλοδοξία και την εξαλλοσύνη των νικητών του εμφύλιου πολέμου.
Αυτό το φίδι ταΐστηκε, μεγάλωσε και αναπτύχθηκε από το σύστημα που κυριάρχησε στη συνέχεια, με τους διαχωρισμούς των πολιτών, τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, κλπ.
Το  παρακράτος, οι φασιστικοί και ναζιστικοί σύνδεσμοι, πολλές φορές αποτελούν ασπίδα και σιδερένια φτέρνα του συστήματος, αλλά το φίδι το σκοτώνεις χτυπώντας στο κεφάλι.
Γι αυτό:
Αυτοί που κόβουν και ράβουν τις ειδήσεις, αυτοί που βγάζουν τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, αυτοί που ρίχνουν χημικά στους διαδηλωτές, αυτοί που κλέβουν τις εισφορές , κόβουν τις συντάξεις , κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, αυτοί που ξεπουλούν τη χώρα και τον δημόσιο πλούτο (λιμάνια, αεροδρόμια, υπέδαφος), αυτοί που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον αυτού του τόπου στις τράπεζες και τους παγκόσμιους τοκογλύφους, αυτοί που στέλνουν χιλιάδες στα συσσίτια, αυτοί που στέλνουν τους νέους μετανάστες, ΑΥΤΟΙ πρέπει τώρα να αποκαλυφθούν γιατί ΑΥΤΟΙ είναι: το φίδι, το αυγό και η φωλιά του.

                                                                                                ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ      
  

    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ