Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Μηδέν» οι θέσεις συμβασιούχων γιατρών στην Αιτωλοακαρνανία

Όταν οι προσπάθειες "δικαιώνονται" 
Οι άοκνες προσπάθειες της διοίκησης των νοσοκομείων Αγρινίου - Μεσολογγίου και το κυνήγι με το χρόνο για την προκήρυξη θέσεων συμβασιούχων γιατρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν από την ακατανόητη και ανεξήγητη για την διοίκηση... φυγή τόσο πολλών γιατρών φαίνεται ότι έπιασαν τόπο.
Η ηγεσία του υπουργείου υγείας με έγγραφο της που το υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γρηγοράκος με ημερομηνία 22/9/2014 ανακοίνωσε επτά (7) θέσεις επικουρικών γιατρών για τα νοσοκομεία που υπάγονται στην 6 ΥΠΕ.
Από αυτόν τον τεράστιο αριθμό οι θέσεις συμβασιούχων γιατρών που αντιστοιχούν στα δυο νοσοκομεία του νομού είναι μηδέν (0). 
Υποθέτουμε ότι η επιδίωξη των διοικούντων μάλλον κινείται στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων και όχι συμβασιούχων αλλιώς πως μπορεί να εξηγήσει κανείς τέτοια "επιτυχία" 
Είναι αντιληπτό πλέον ακόμη και στους ποιο δύσπιστους συμπολίτες μας παρότι έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τα δυο νοσοκομεία τον τελευταίο καιρό, ότι αν οι τοπικές κοινωνίες δεν ενεργοποιηθούν θα καταδικαστούν στην απόλυτη απομόνωση από το αγαθό της δημόσιας υγείας.

οι καιροί ου μενετοί !

Μερμίγκης Στέλιος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της νοσηλευτικής μονάδας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Τουμαράς Δημήτριος πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο του υπουργείου 




1 σχόλιο :

  1. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    Άν σου απαντήσει να με χέσεις.
    Νόμος Απαράβατος - Ακριβώς όπως το ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ