Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας-Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση για την Δημόσια Υγεία

    Το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στέκεται αλληλέγγυο στον συντονισμένο αγώνα των φορέων, των κινημάτων και των πολιτών του Αγρινίου, ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμιση των νοσοκομείων...
Αγρινίου και Μεσολογγίου και γενικότερα των δομών της δημόσιας υγείας σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
    Γνωρίζουμε ότι η υποβάθμιση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη επίθεση που δέχεται οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό κατακτήθηκε με τους αγώνες της κοινωνίας μας.
    Καλούμε τους συναδέλφους καθηγητές να στοιχηθούν στο μέτωπο του αγώνα για την προάσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, που μαζί με την Παιδεία αποτελούν το στήριγμα και την ελπίδα του κόσμου της εργασίας.
    Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κινητοποίηση το πρωί του  Σαββάτου στις 20-9 στο Αγρίνιο, για πλήρη, ποιοτική, Δημόσια και δωρεάν Υγεία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
                      
                   Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
           
  
        Γιώργος Καραμητσόπουλος                             Γιώργος Μπέστιας             


1 σχόλιο :

  1. Κύριοι εκπαιδευτικοί,και ειδικά κύριε Καραμητσόπουλε,κάνετε κανένα μάθημα στα παιδάκια του λαού,που έχει ξεπουληθεί πληρώνοντας φροντιστήρια και αφήστε την υγεία ήσυχη.Αμοίβεστε πολυσιοπάροχα για το χρόνο που δουλεύετε,σε αντίθεση με τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων.όσες ώρες δουλεύετε εσείς το μήνα τις δουλεύει ένας γιατρός σε 48ωρη εφημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ