Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Συλλόγου ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας για την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ  Ναύπακτος 26-9-2014
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ  
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ της συγκυβέρνησης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριακός Μητσοτάκης παραπληροφορούν και διατηρούν τεχνηέντως ένα αρνητικό κλίμα για τους εργαζόμενους των ΟΤΑ και του ευρύτερου δημόσιου τομέα θα θέλαμε να επισημάνουμε και να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

  1. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: Οι δήμοι Ναυπακτίας και Δωρίδας έχουν αποστείλει στοιχεία σε όλες τις αρμόδιες αρχές για την εξακρίβωση της γνησιότητας των δικαιολογητικών –πτυχία, απολυτήρια, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας κλπ-όλων των υπαλλήλων τους. Μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί κατά 80% και όλα τα στοιχεία έχουν αποσταλεί στο αρμόδιο υπουργείο.
  2. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Λέμε ΝΑΙ στην αξιολόγηση και ΟΧΙ  στην  υποχρεωτική ποσόστωση που θα οδηγήσει σε άδικες και αθρόες απολύσεις.
  3. ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ: Λέμε ΟΧΙ στον προσχηματικό  επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου σήμερα από το ΑΣΕΠ, με κριτήρια διαφορετικά από εκείνα που είχαν ζητηθεί για την μονιμοποίηση των υπαλλήλων από την ίδια αρχή και που οδηγεί σε δημιουργία νέας δεξαμενής απολύσεων και διάλυση υπηρεσιών.
  4. ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Λέμε ΟΧΙ στο νέο μισθολόγιο που οδηγεί στην περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων και στην δημιουργία υπαλλήλων διαφορετικών ταχυτήτων.
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ